Celebrity News

Zanimacija u karantinu: Ruska lepotica u krevetu sa Putinom (foto)

Zanimacija u karantinu: Ruska lepotica u krevetu sa Putinom (foto)

Irina Šajk, jedna od najlepših manekenki današnjice pokazala je kako provodi dane u izolaciji. Vreme koje provodimo u zatvorenom prostoru, mnogim ljudima dalo je mogućnost da se posvete pravim vrednostima. A, evo šta je korisno uradila Irina. 

Ruska lepotica Irina Šajk otkrila je pratiocima na Instagramu da čita biografiju predsednika Vladimira Putina, ruskog novinara Leonida Mlečina.

Osim što je pokazala da se edukuje u slobodno vreme, Irina je pokazala i besprekornu lepotu bez trunke šminke. Njeno sportsko izdanje odmah su svi primetili.

Međutim, štivo kojim se pohvalila na Instagramu naišlo je na oprečna mišljenja - dok su je jedni hvalili, drugi su bili začuđeni knjigom koju je odabrala da upotpuni svoje vreme u izolaciji, te je njena lepota odmah pala u drugi plan.

Komentari koji su se nizali na njenu obajvu bili su različiti - od pohvala do osuda, međutim Irina je sve to  pozdravila jednim razoružavajućim osmehom i uživala "u krevetu sa Putinom".

Pogledajte!

NE PROPUSTITE:
Irina Šajk i Bredli Kuper zajedničkom fotografijom podigli prašinu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Apr 25, 2020 at 7:30am PDT

Ruska lepotica poseduje šarm i seksi telo, a nekada...

Irina Šajk, najlepša manekenka današnjice, šokirala je javnost u januaru 2020 .godine svojom iskrenom ispovešću za magazin „Vogue“.

Naime, priznata ruska lepotica Irina Šajk u svom izlaganju prisetila se svog odrastanja i za „Vogue“ potpuno iskreno progovorila o unutrašnjim borbama koje je vodila kao tinejdžerka. Borba sa identitetom i seksualnošću dugo je trajala, te je odlučila da za ovaj prestižni magazin transparetno govori o tome…

– Pratio me je gorak osećaj da sam rođena u pogrešnom telu. Osećala sam da je trebalo da se rodim kao muškarac. Ne znam zašto. Mada, sada iz ove perspektive vidim da je to možda proizašlo iz očeve želje koji je silno želeo da ima sina – rekla je iskreno Irina Šajk za magazin Vogue.

NE PROPUSTITE:
Pokušali da spase vezu, ali sve je bilo uzalud: Procurili istinski detalji razlaza Irine i Bredlija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jan 30, 2020 at 4:03am PST

Ruska lepotica - Srećna i zadovoljna čak i nakon razvoda!

U razgovoru koji je tekao spontano, Irina Šajk je objasnila da je ovaj osećaj ipak proizašao iz čudnog spleta okolnosti. Naime, njen otac rano je preminuo a pored majke, ona je bila ta koja je preuzela na sebe mušku ulogu u njihovoj porodici.

– Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila mušku figuru u kući budući da sam se već i sama osećala tako. Rekla sam sama sebi da se od sada ja moram brinuti za porodicu. Isto tako odlučila sam da se nikada neću udavati – zaključila je Irina Šajk.

Danas, jedna od najlepših manekenki i poznatih majki, ipak govori kako je divno biti žena. Srećna je i zadovoljna čak i nakon razvoda a svoju ženstvenost pokazala je milionima širom sveta.

– Naravno, kasnije kako je život tekao, te osećaje sam prevazišla i shvatila sam da volim da budem žena. Međutim i danas se sećam tog osećaja koji me je proganjao. 

NE PROPUSTITE:
Irina Šajk u najšokantnijem izdanju do sad: Svi sumnjaju da je ovo njen izbor (foto)

Komentari (0)

Loading