Celebrity News

Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota

Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp ponovo se našla u žiži javnosti, ali ovoga puta ne zbog svog besprekornog modnog odabira.

Naime, Melanija je nedavno napravila pometnju u medijima kada je opomenula profesorku sa Univerziteta Stanford Pamelu Karlan koja je tokom saslušanja u procesu opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

Melanija Tramp za susret sa kraljicom odabrala kaput od 5.000 evra (foto)

Profesorka je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trampovog sina praveći šalu o razlici između predsednika i kraljeva, prenosi Si-En-En.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barron Trump? (@barruntrump) on Mar 13, 2019 at 9:39pm PDT

- Predsednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može da ga proglasiti baronom - rekla je Karlan kojoj prva dana nije na ovo ostala dužna.

Melanija Tramp je Pameli poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave.

- Maloletno dete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg besa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korištenja deteta - napisala je ljuta Melanija Tramp na Tviteru.

Nakon toga oglasila se i Karlan koja se izvinila i rekla da je pogrešila.

- Volela bih da se predsednik izvini za stvari koje je radio i koje su pogrešne, ali ja žalim što sam to rekla - navela je Karlan.