Celebrity News

Zašto Lepa Brena nije bila na venčanju Veljka Ražnatovića: Ceca progovorila na ovu temu, pa najavila novo slavlje!

Zašto Lepa Brena nije bila na venčanju Veljka Ražnatovića: Ceca progovorila na ovu temu, pa najavila novo slavlje!

O venčanju sina folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njegove izabranice Bogdane i dalje se priča iako je od tada prošlo već četiri dana.

Na red su došle priče o zvanicama koje se nisu pojavile ili nisu bile pozvane na "venčanje decenije", kako ga opisuju u domaćim medijima.

Na ovoj listi pevača koji nisu prisustvovali svečanosti našla se i folk diva Lepa Brena, koja je na dan kada je Veljko stao na ludi kamen bila u Monaku. Ona je postavljala fotografije na društvenim mrežama sa odmora, pa su odmah počele da kolaju priče da je otputovala samo da ne bi bila na Cecinom veselju, piše "Kurir".

Međutim, kako se ispostavilo, Brena nije ni bila pozvana na venčanje.

- Nema razloga da se pravi drama gde je nema, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije - objasnila je Ceca za pomenuti list i najavila novo slavlje za jun, kada će joj se roditi unuk Željko.

Ni Brenina snajka nije bila na svadbi Ražnatovića

Naime, takođe se navodi kako na svadbu Veljka i Bogdane nije bila pozvana ni Aleksandra Prijović što je mnoge zbunilo pošto je ona pevala na mladoženjinom punoletstvu, a ušla je i u konflikt sa Jelenom Karleušom zbog Svetlane Ražnatovoć.

- Karleuša je napala Prijovićku što se slikala sa Ražnatovićkom, ali joj zvezda Granda nije ostala dužna. Ali ne samo to. Ceca je učestvovala i u Breninom dokumentarcu povodom 35 godina karijere - kaže izvor za "Kurir" i dodaje da ni Saša Popović nije bio pozvan, ali jeste Žika Jakšić, sa kojim se Ceca već godinama druži.

Podsećamo, Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save 24. novembra a lepa mlada blistala je u venčanici koju je blakanska diva nosila na svojoj svadbi pre 24. godine.

Više o tome pročitajte OVDE