Celebrity News

Šta je istina: Evo zašto se Ana Sević nije pojavila na rođendanu Andreane Čekić

Šta je istina: Evo zašto se Ana Sević nije pojavila na rođendanu Andreane Čekić

Poznate pevačice i drugarice, koje su bile kume jedna drugoj na venčanju, Ana Sević i Andreana Čekić dosada su tvrdila da se njihov odnos nije pokvario iako se Ana razvela od Darka Lazića, koji je Andreanin veliki prijatelj. Međutim, nakon što se Ana nije pojavila na Andreaninom rođendanom slavlju svi su se zapitali da li je to istina.

– Andreana je zvala Anu na rođendan, ali je Ana bila sprečena da dođe. Ana nije bila u Beogradu i zato nije mogla da dođe na rođendan. Njih dve su i dalje u dobrim odnosima i njihovo prijateljstvo nije narušilo to što su se Ana i Darko razveli – rekao je za "Espreso" izvor blizak Andreani i dodao:

– Ana radi na nekom projektu i drži to u tajnosti. Tako je radila i kada je snimala pesmu “Delirijum”. I verovatno je zbog toga van Beograda. A svi znaju da se Andreana i Ana vole i sigurno je bilo nešto neodložno čim se nije pojavila na rođendanu.

Podsećamo, Andreanu je njen izabranik Marko iznenadio tokom proslave vereničkim prstenom, a pevačica od šoka nije mogla da dođe sebi neko vreme.

Kako je izgledala njihova veridba pogledajte OVDE.