Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je za domaće medijie da je i ona bila pozvana na gala devojačko veče svoje buduće snajke Bogdane Rodić.

Naime, iako Veljkova buduća supruga i pevačica imaju odličan odnos ona se ipak nije pojavila na veselju.

- Postoji mnogo običaja koje volim, ali mi ćemo ispoštovati samo neke. Uradićemo ono što većina mladenaca radi u Srbiji, a to je kupovina mlade i skidanje jabuke. Međutim, za ostale običaje nećemo imati vremena, pošto nam je mnogo stvari zgurano u jedan dan. Odlazak po mladu, pa crkveno venčanje i onda velika žurka u beogradskom hotelu, gde pravimo svadbu. Iako su sada gužva i haos oko organizacije, znam da će to biti prelep dan - objasnila je Ceca za "Alo" i dodala:

- Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali su sve to svršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju. Baš nam je turbo tempo, pogotovo što se budim u šest ujutru, a kasno odlazim na spavanje budući da uveče imam nastupe - istakla je Ceca za pomenuti list i kroz smeh zaključila:

- Opasna mi je snajka, zavela je Veljka, ali ja se ne mešam u to, već samo smem da se našalim i da kažem da svaki autobus ima poslednju stanicu.