Celebrity News

Zavela je Sašu Kovačevića, a onda BEZ TRAGA NESTALA: Fatalna Jovana uskoro STAJE NA LUDI KAMEN (foto)

Zavela je Sašu Kovačevića, a onda BEZ TRAGA NESTALA: Fatalna Jovana uskoro STAJE NA LUDI KAMEN (foto)

Jovana Koković je jedna od najlepših Srpkinja koju javnost u Srbiji najbolje pamti po spotu Saše Kovačevića i njihovoj ljubavnoj romansi. Zgodna Jovana sada ima novu ljubav i upravo ju je zaprosio!

https://www.instagram.com/p/BynvCfOI_pT/

Trendi krpice, luksuzna putovanja i telo seks bombe - Jovana Koković ima sve o čemu žene maštaju, a još od toga i zarađuje. Zanosna crnka koje se sigurno sećate iz spota Saše Kovačevića za pesmu "Kome da verujem", sa kojim je inače bila u vezi od 2009. do 2011. godine, udaje se za kolegu influensera Dejvida Ričardsa iz Londona.

Dok je živela u Srbiji, Jovana se bavila modelingom, a ujedno je imala i stalan posao u vrtiću. Rešila je da sve to napusti i otisne se u beli svet, gde je izgradila sjajnu karijeru kao modna blogerka i influenserka.

https://www.instagram.com/p/By2r63qICyf/

- Ja pre par godina dajem otkaz, ostajem bez dinara, bez posla bez ičega sa punom glavom ideja, prosto nepretočivih u stvarnost za Srbiju. Pre jedno sedam, osam godina kada sam došla ovde, bila sam zbunjena šta želim od života. Radila sam u vrtiću jer sam to završila. Radila sam s decom i nekako uvek imala taj kreativni naboj koji nisam znala gde da iskoristim. Mislila sam da će modeling doneti sve to što živim danas, međutim ne, to je ustvari bloging. To je nešto što sam ja zamišljala, da možete od svog imena da napravite nešto - rekla je Jovana prošle godine u intervjuu za Blic.

I zaista je od svog imena napravila nešto. Jovana sada zarađuje velike sume novca od saradnji sa prestižnim brendovima, putuje na egzotične destinacije, a kroz taj život je i upoznala sadašnjeg verenika za kog će se uskoro udati.

Dejvid ju je juče zaprosio u Dubrovniku, a taj romantični trenutak podelili su na društvenim mrežama sa svojim pratiocima.