Celebrity News

ZBOG OVE FOTKE Ane Nikolić i ćerkice Tare GORI INTERNET! Ono što je uradila podelilo je javnost, ali ONA NIJE JEDINA! (foto)

ZBOG OVE FOTKE Ane Nikolić i ćerkice Tare GORI INTERNET! Ono što je uradila podelilo je javnost, ali ONA NIJE JEDINA! (foto)

Poslednjih godina često se polemiše o roditeljima koji svoju decu ljube u usta, a nakon svetskih zvezda i pojedine domaće javne ličnosti počele su da dele ovakve fotografije sa svojim mališanima.

Ana Nikolić najnovijom fotografijom poljupca sa ćerkom Tarom uzburkala je javnost, i dok jedni podržavaju ovakav vid iskazivanja nežnosti, drugi ga smatraju neukusnim trendom.

Pored ove fotke, Ana je bila izričita u svojoj majčinskoj ljubavi, pa je napisala propratnu poruku koja glasi ovako i svojim pratiocima objasnila:

- Najlepši poljubac na svetu! Moja Tara! P.S. Vidim ovde neke primitivne komentare,”ne ljubiti dete u usta” dete koje sam nosila 9 meseci u stomaku, dojila... Moje dete! Svašta, stvarno svašta!

Na ovu fotku dobila je lepe i pozitivne komentare od brojnih slavnih zvezda, među kojima su Nataša Bekvalac i Isidora Bjelica Pajkić...

Među poznatim roditeljima koji svoju decu ljube u usta ima i očeva, poput Dejvida Bekama koji to često čini sa ćerkicom Harper.

Ovo nije prvi put da je Bekam objavio ovakvu fotografiju. To je uradio i pre dve godine.

- Svu svoju decu ljubim u usne. Možda ne Bruklina. On ima 18 godina, njemu bi to moglo biti pomalo čudno - rekao je Bekam.

Mnogi ovaj vid očinske ljubavi ne podržavaju, uključujući i poznatog TV voditelja Pirsa Morgana, koji je za čuvenog fudbalera rekao da je "čudan i jeziv".

https://www.instagram.com/p/BySl3ulHTdm/

U odbranu slavnog fubalera stala je Suzan Rid, koleginica voditelja Morgana, te istakla da nije prikladno samo to što je tu fotografiju objavio na internetu.

Nema sumnje da će video-snimak koji je Viktorija Bekam objavila izazvati varnice među neistomišljenicima, jer se na snimku vidi kako Dejvid uživa sa svojom ćerkom u vožnji brodom.

Dejvid je nedavno na odmoru sa porodicom viđen kako je cmoknuo svoju sedmogodišnju ćerku u usne, što je dokaz da ga zaista ne zanima mišljenje drugih o njemu kao o ocu, prenosi britanski "Metro".

Pitamo i vas u našoj anketi šta mislite o ovom trendu...

Kakvo je vaše mišljenje o ljubljenju roditelja i dece u usta?
  • Mislim da je to sasvim normalno iskazivanje ljubavi majke i oca prema detetu!
  • Smatram neukusnim jer ima mnogo drugačijih načina za iskazivanje roditeljske ljubavi i nežnosti!
  • Nemam mišljenje!
GlasajVrati se na glasanje