Celebrity News

Zbog posla se RETKO VIĐAJU, a sada otkrivaju kako im uspeva da brak održe skladnim!

Zbog posla se RETKO VIĐAJU, a sada otkrivaju kako im uspeva da brak održe skladnim!

Poznati bračni par Radivoje Raša Bukvić i Marija Bergam toliko su angažovani u poslednje vreme da se jedva i viđaju! Glumac, koji je napravio značajnu karijeru u Holivudu, objašnjava da zbog mnogih projekata na kojima je uposlen retko kada ima vremena za svoju suprugu, glavnu junakinju hit-serije “Senke nad Balkanom”.

https://www.instagram.com/p/Bfjo1LChnKK/?utm_source=ig_embed

Njih dvoje su za Informer ispričali kako izgleda život prebukiran poslovnim obavezama.

– Nemamo vremena ni da pričamo o projektima u kojima glumimo jer mnogo radimo. Jedva stignemo da doručkujemo i večeramo. Nekada, ukoliko se desi da baš imamo višak
slobodnog vremena, tek tada popričamo o poslu
– kaže Raša i dodaje da jedno drugo podržavaju i da zbog toga već tri godine i uživaju u skladnom braku:

– Uvek se podržavamo, to je najbitnije. Brak je najjača institucija koja postoji. Ceo ovaj svet, grad i zgrade koje nas okružuju popadale bi da nema brakova i ljudi koji se međusobno vole i poštuju. Sa njim je saglasna i lepa glumica, koju je publika zavolela kroz ulogu Maje Davidović u seriji “Senke nad Balkanom”.

https://www.instagram.com/p/BiEpoo5gECs/?utm_source=ig_embed

– Gledam ostvarenja u kojima je glumio Radivoje, ali samo ako su njemu bitna. Ukoliko mu neka serija ili film koji je snimio nisu mnogo važni, onda ne ispratim to sa velikom pažnjom – kaže Marija.

Njih dvoje će se zajedno pojaviti u četvrtoj sezoni serije “Vojna akademija”. Raša Bukvić će glumiti specijalaca, dok će se njegova žena naći u ulozi doktorke. Radivoje Raša Bukvić je tokom dugogodišnje karijere više projekata radio u inostranstvu nego u Srbiji i smatra da našim glumcima uopšte nije lako.

– Trudim se da uslove koje imam u inostranstvu ne očekujem kada dođem da radim u Srbiji. Kod nas je glumcima mnogo teško za organizaciju jer su stalno zaposleni u pozorištu. Onda kada dobiju ponudu da rade na još nekom projektu ne mogu dobro da se organizuju. Na Zapadu to nije tako. Glumac sme da bude angažovan samo na jednom projektu i onda nije opterećen – objašnjava glumac.

– Imaćemo nekoliko zajedničkih scena, ali ne previše. Radivoje ima težu ulogu, dolazi kao pojačanje u vojsku, igra specijalca. Ja se pridružujem kao romantični deo priče, igram vojnog lekara. Tako da nisam imala toliko zahtevne pripreme, jer ne igram vojnika – priča glumica.

Njen muž u pomenutoj seriji RTS ima zahtevnu ulogu, pa je morao brzo da se pripremi za “Akademiju”.

https://www.instagram.com/p/Bj_1Nr5gm5z/?utm_source=ig_embed

– Nisam imao mnogo vremena da se spreman za ulogu, ali sam radio intenzivno. Razgovarao sam sa vojnim licima kako bih što bolje ušao u tematiku. Čim se serija bude emitovala, Marija i ja ćemo razgovarati o tome ko je kako odradio posao – ističe Bukvić.