Celebrity News

Zejn Malik - muškarac sa najviše stila u 2017. godini (foto)

Autor: | 13/09/2017

Zejn Malik - muškarac sa najviše stila u 2017. godini (foto)

Časopis GQ od 1998. svake godine organizuje dodelu nagrada GQ Men of the Year.

Naime, nagrade se dodeljuje kao priznanje muškarcima iz oblasti filma, muzike, sporta, televizije, književnosti, politike. A u saradnji s modnom kućom Hugo Boss, bira se i muškarac s najviše stila.

Prošle godine tu titulu odneo je muzičar Mark Ronson, a na listi dosadašnjih pobednika našli su se i Dejvid Boui, Rasel Brand, Dejvid Bekam i brojni drugi "stylish" muškarci.

Ove godine je GQ titulu muškarca s najviše stila dodelio bivšem članu boy bend senzacije One Direction, Zejnu Maliku, koji zbog obaveza nije mogao da prisustvuje događaju.

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 5. Сеп 2017. у 2:07 PDT

Nakon što je napustio boy bend, 24-godišnji pevač protekle dve godine pliva u solo vodama, ali samo što se tiče muzike. Zejn je jednako toliko dugo u vezi s poznatom manekenkom Điđi Hadid, s kojom deli i ljubav prema modi.

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 13. Јул 2017. у 6:00 PDT

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 13. Јул 2017. у 6:04 PDT

Početkom godine, u saradnji s italijanskim dizajnerom Đuzepeom Zanotijem, Zejn je izbacio kolekciju muških cipela, a bio je i zaštitno lice Versaćeove kampanje za proleće/leto 2017. godine.

Објава коју дели Zayn Malik (@zayn) дана 8. Мар 2017. у 11:36 PST

Zejnu je Donatella pružila i priliku da se dokaže kao kreativni direktor kapsulne kolekcije za žene i muškarce nazvane "Zayn x Versus", što je pevač odradio jako uspešno.