Celebrity News

ŽELEO Vinonu, ali SUDBINA ODRADILA SVOJE: Slavni Betmen u BRAKU SA SRPKINJOM, LJUBAV počela kao NA FILMU

ŽELEO Vinonu, ali SUDBINA ODRADILA SVOJE: Slavni Betmen u BRAKU SA SRPKINJOM, LJUBAV počela kao NA FILMU

Strane medije svojevremeno je preplavila informacija da je lepa Srpkinja zavela slavnog glumca Kristijana Bejla, poznatog po ulozi Betmena, a njihova ljubavna priča nalik je na pravu romantičnu komediju.

Kristijan Bejl već godinama uspeva da od medija sakrije svoj privatni život, a malo ljudi zna da je Bejl već 10 godina u braku sa Sandrom Blažić, nekadašnjom manekenkom srpskog porekla rođenom u Čikagu, čija je porodica krajem šezdesetih iz Jugoslavije emigrirala u Ameriku. Sandra i Kristijan.

https://www.instagram.com/p/BP--TfYhlLs/?utm_source=ig_embed

Sandra Sibi Blažić rođena je 1970. u Čikagu, diplomirala je menadžment na Univerzitetu Južna Kalifornija, a povremeno je radila i kao manekenka. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu „Little Women“ iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje i on je utehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova „Girl, Interrupted“ i „Autumn In New York“.

Sandrin otac Slobodan Blažić nedavno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik.