Celebrity News

ŽELI DA PROFITIRA NA NJENOM IMENU: Žestok UDARAC polusestre Megan Markl

ŽELI DA PROFITIRA NA NJENOM IMENU: Žestok UDARAC polusestre Megan Markl

Krajem prošle nedelje britanski Dejli mejl objavio je deo sadržaja emotivnog pisma vojvotkinje Megan Markl upućenog ocu Tomasu, u kojem ga obaveštava da ju je javno ponizio, povredio i duboko razočarao.

Između ostalog, u pismu spominje i svoju polusestru Samantu Markl (54) i kaže da je zapravo ni ne poznaje i da nikada s njom nije imala blizak odnos.

Nije dugo trebalo da se o svemu oglasi i prozvana Samanta, kojoj je ovo samo jedan u nizu javnih okršaja s Megan, koja joj je sestra po ocu.

- Očigledno, neki narcisoidni ljudi žele da su jedino dete mog oca. Da imam 600 miliona dolara, možda bih joj bila zanimljiva - napisala je Samanta na svom Tviter nalogu, čime je u komentarima izazvala burnu raspravu.

Napete odnose u porodici Markl su kroz medije počeli da razvlače upravo otac Tomas i njegova deca iz prvog braka, Samanta i Tomas Džunior. Zbog toga ih mnogi osuđuju i smatraju da samo žele da profitiraju na imenu svoje ćerke i polusestre, koja se u maju udala za princa Harija.

Samanta je otišla toliko daleko da planira da objavi knjigu o vojvotkinji od Saseksa, što je, otkrivaju bliski prijatelji, Megan Markl jako povredilo.

- Prestala je da čita novine i senzacionalističke naslove nakon što je otkrila da polusestra planira da objavi knjigu. Jako je plakala i to ju je rastužilo. Ono što ju najviše ljuti jeste to što sa Samantom zapravo nikada nije imala nikakav odnos i oseća da polusestra samo želi da je iskoristi za brzu zaradu - otkrio je stranim medijima prijatelj trudne vojvotkinje.

Zbog skandala koji se neprestano nižu, članovi kraljevske porodice i prijatelji zabrinuli su se za zdravlje poznate trudnice, koja bi za dva meseca na svet trebalo da donese prvog naslednika svom suprugu.