Celebrity News

Željko Joksimović OTKRIO detalje iz privatnog života

Željko Joksimović OTKRIO detalje iz privatnog života

Pevač Željko Joksimović priznaje da se ne kaje apsolutno ni zbog jedne odluke koju je doneo u životu kao i da sve gleda kroz lekcije.

- Ja sam tu gde jesam, zahvaljujući svim tim okolnostima, ali i greškama i nekim pravim najboljim odlukama. Nijedna od grešaka nije dramatično uticala na to da doživim neki veliki pad, a i da jeste, i tada bih joj pristupio na način da je to neka moja lekcija i da tada za to nisam bio spreman, jer mislim da se velike greške dešavaju samo onda kada stvarno nije vreme za neke stvari i moraš da dobiješ sitnu opomenu. Tako da sam veoma spokojan, jer mislim da je sve bilo kako treba i zahvalan sam na tom putu koji sam prošao, jer me on doveo ovde gde sam sad - rekao je za bosnasku “Azru” Željko Joksimović.

On dodaje da mu je supruga velika podrška jer razume javni posao i javni život.

- Razume mene kao muzičara i umetnika, hrabri me i bodri i daje mi jednu ogromnu slobodu zbog koje mogu da stvaram bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećan i zahvalan - istakao je on.

Nedavno su supruga i on proslavili prvi rođendan svojih kćerki Srne i Ane.

– Naš se život njihovim rođenjem promenio nabolje, imam malo manje sna i nebrojano mnogo pluseva koje su nam Ana i Srna donele i verujte mi da je pravo bogatstvo biti otac četvoro dece.

Na pitanje šta su supruga Jovana i on učinili da sin Kosta ne bude ljubomoran na sestre, Željko odgovara:

– Kosta je od početka uključen u odrastanje svojih sestara, veoma je razuman i shvata koliko nam je potrebna njegova pomoć. Nema tu nikakvog rivaliteta, on se nekada ponaša kao stariji brat, a nekad kao tata bebama, jer traži disciplinu od njih i uči ih nekim stvarima koje su u tom trenutku veoma važne za njega, tako da nema ljubomore i zbog toga sam jako srećan.