Celebrity News

Željko Mitrović o odlasku Lee Kiš sa Pinka

Autor: | 22/02/2018

Željko Mitrović o odlasku Lee Kiš sa Pinka

Posle dugogodišnje saradnje, autorka i voditeljka Lea Kiš Jokić i najgledanija komercijalna televizija Pink, sporazumno su prekinuli trinaestogodišnju saradnju.

Kako je kompanija Pink od početka godine izvršila velike promene i unapređenja programa, ovakva odluka je doneta u saglasnosti autorke i upravljačkog tima televizije.

- Lea Kiš Jokić je dugi niz godina bila deo Pink kompanije i našeg TV programa, te joj se zahvaljujemo na uloženom trudu i zajednički postignutim televizijskim rejtinzima. Pink Media Grupa će nastaviti sa razvojem, kao i unapređenjem TV programa, čime dokazuje doslednost i istrajnost u ambiciji najgledanije televizijske stanice u regionu - rekao je za Alo Željko Mitorivć, direktor i vlasnik Pinka.

Podsećamo, voditeljka i autorka emisije “Nedeljno popodne” dala je otkaz, a jedan od glavnih razloga je taj što nije želela da vodi jutarnji program, što joj je ponuđeno. Njena emisija, koja je zabavnog karaktera, prestala je da se emituje otkako je “Zadruga” postala popularna i na neodređeno vreme je skinuta sa programske šeme.

- Zasad još ništa neću komentarisati, saznaćete sve 1. marta - kratko je rekla Lea za Kurir.