Celebrity News

Željko Šašić: Sofija i ja smo sada u dobrim odnosima

Autor: | 08/01/2018

Željko Šašić: Sofija i ja smo sada u dobrim odnosima

Pevač Željko Šašić doživeo je pravi šok kada je njegova ćerka pre nekoliko godina, zato što se njena majka Sonja udala za Acu Lukasa, promenila prezime na društvenim mrežama u Vuksanović, tj. uzela Lukasovo prezime.

Međutim, očigledno se sve promenilo nedavno kada su se njegova bivša supruga i Lukas razveli.

- Sada je sve okej među nama. U kontaktu smo, čujemo se i viđamo. Ona dosta radi, ima dosta obaveza, razumem ja sve to. Uvek sam joj govorio čime god da odluči da se bavi, to će biti njen izbor i ja se u to neću mešati. Moj pokojni otac je hteo da budem nešto drugo, ali sam ja otišao put muzike. Na kraju je bio srećan i ponosan zbog mene, pa se nadam da ću i ja biti ponosan na Sofiju - kaže Željko.

Ipak, na ćerkinom punoletstvu nije bio jer mu je preminuo otac.

- Nisam bio na Sofijinom 18. rođendanu, ali sam joj uputio čestitku. Poželeo sam joj neke uobičajene stvari koje svaki roditelj poželi svom detetu za takvu priliku. Ništa specijalno. Ta teška situacija koja me je zadesila sprečila je da budemo zajedno za njen rođendan, ali biće još mnogo rođendana, hvala bogu, pa će biti prilike da to nadoknadimo. Osamnaesti rođendan jeste simboličan i važan klincima, mada moja generacija nije tome pridavala veliki značaj, ali i pored rođendana postoje drugi povodi gde možemo da se okupimo i napravimo dobru atmosferu koja će nam ostati u sećanju. Čestitao sam joj i Novu godinu - ističe Šašić, koga smo pitali da li će i za njega Sofija uraditi kolekciju koju će nositi kao Lukas.

- Ne znam da li meni priliči da nosim nešto od njenih kreacija, ali videćemo. Nikad se ne zna - diplomatski je odgovorio.

Željkov otac Ilija preminuo je posle duge i teške bolesti, a pevač je poslednje mesece proveo uz njegovu bolesničku postelju.

- Dosta mojih prijatelja je doživelo to da im ode neko bližnji, ja nisam, ali za sve to dođe vreme. Negde sam bio spreman na to, koliko čovek uopšte može da se spremi na takav jedan gubitak. Svi koji su imali takvo iskustvo znaju kakav je osećaj. Bez obzira na godine koje imate, nije lako kad izgubiš roditelja. Nije bilo lako ni pre gubitka, jer je moj otac dugo bio bolestan. Mislim da sam dobro, držim se - kaže Željko, koji je zbog smrti oca morao da otkaže novogodišnji nastup.

- Pauzirao sam oko Nove godine. U zadnji čas sam otkazao nastup, ali šta mogu, viša sila je u pitanju. Nastaviću sada sa nastupima. Štaviše, prijaće mi ponovo da se vrati prijaće mi ponovo da se vrati ta radna atmosfera, da se skrenu misli od gubitka koji sam doživeo - kaže pevač.