Celebrity News

Žene srpskih fudbalera su GOSPODARICE INSTAGRAMA, ali Ana je APSOLUTNA POBEDNICA zbog ovih TRUDNIČKIH SLIKA! (foto)

Žene srpskih fudbalera su GOSPODARICE INSTAGRAMA, ali Ana je APSOLUTNA POBEDNICA zbog ovih TRUDNIČKIH SLIKA! (foto)

Ana Rajković, prelepa žena poznatog golmana Predraga Rajkovića, čeka prvo dete, a trudničke fotografije iz dana u dan objavljuje na društvenim mrežama.

Oni već izvesno vreme žive u Izraelu zbog profesionalnog angažmana Aninog supruga.

Lepa Ana koja je krajem februara otkrila i da će dobiti dečaka, nedavno je i za Blic.rs ispričala kako je budući otac reagovao na saznanje da će postati tata, kao i kako je izgledao trenutak kada je otkrila da je u drugom stanju.

https://www.instagram.com/p/BwEh8yBAy4y/

– Saznala sam da sam trudna na običnom pregledu i bila sam u šoku. Plakala sam i gledala u sličicu koju sam dobila i na kojoj je beba kao zrno pasulja. Odmah sam zvala Peđu jer nisam mogla da izdržim da ćutim pa da da mu kasnije kažem na kreativan način.

Poznata je po vezi sa Cecinim Veljkom: Sa golmanom čeka PRVO DETE a sada je SEKSI Ana POKAZALA I TRUDNIČKI STOMAK (foto)

- Peđa je prvo pomislio da se šalim, ali kada je čuo da plačem poverovao je. Nije bio sam pa nije mogao nešto specijalno da kaže, ali odmah smo se našli i počeli smo da se radujemo zajedno – napisala je Ana na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Bv_r075A-SW/

Budući roditelji više ne kriju sreću, a Ana je po svemu sudeći i te kako aktivna i srećna trudnica. Ovih dana, na njenom Instagram nalogu osvanule su fotke na kojima izgleda savršeno, a pratioce je posebno oduševila fotografija na kojoj, sa svojim suprugom pozira u lila jednodelnom kupaćem kostimu.

Kako vama izgleda Ana?

https://www.instagram.com/p/BwB8VthAsjv/