Celebrity News

ZGAZILE DOSTOJANSTVO ZARAD LJUBAVI: Hejli Boldvin i Kloi Kardašijan zovu "NAJVEĆIM KRPAMA" HOLIVUDA?

ZGAZILE DOSTOJANSTVO ZARAD LJUBAVI: Hejli Boldvin i Kloi Kardašijan zovu "NAJVEĆIM KRPAMA" HOLIVUDA?

One su slavne, lepe i bogate i imaju ceo svet na dlanu, ali i im dalje na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, premda se iz petnih žila trude da to promene.

Da su i poznati ipak samo ljudi od krvi i mesa, i da zaljubljena žena je i dalje samo žena, koliko god slavna bila, dokazuju primeri Hejli Boldvin i Kloi Kardašijan, koje javnost trenutno smatra najvećim "jadnicama" koje su zgazile dostojanstvo zarad ljubavi.

Hejli Boldvin

Hejli Boldvin nedavno se u tajnosti udala za super popularnog pevača Džastina Bibera, a od samog početka ova veza izaziva niz kontroverzi zbog ekscentričnog ponašanja oboje. Manekenka je nedavno fotografisana dok vozi supruga koji je ronio krokodilske suze, a sve jer je neposredno pre toga saznao da je njegova bivša devojka Selena Gomez hospitalizovana zbog nervnog sloma.

Ranije tog dana paparaci su ga snimili kako bos u bade mantilu šeta po ulicama Los Anđelesa. Ovo, naravno, nije bio prvi incident takve vrste - par je pre nekoliko meseci snimljen kako zajedno plače na sred Menhetna i hvata se za glavu, a potom je Biber priznao da su se svađali oko hrišćanske knjige koja propoveda činjenicu da žena mora da se pokorava muškarcu.

Inače, govorkanja da pevač nikada neće zaboraviti Selenu i da mu je Hejli samo uteha ne prestaju, a na društvenim mrežama često se može pročitati kako fanovi poručuju lepoj plavuši da prestane da se ponižava i ostaje u vezi gde je tako tretirana.

Na udaru kritika je i Kloi Kardašijan koja je svom izabraniku Tristanu Tompsonu u nekoliko navrata oprostila javne prevare, čak i onu koja se odigrala svega nekoliko dana pre nego što je rodila njihovu ćerkicu Tru. Čak je ni njena porodica ne podržava u odluci da ostane uz NBA košarkaša, ali ona je rešena da ne razara svoju malu porodicu.

Na društvenim mrežama se često ispod njenih fotografija mogu pročitati "vapaji" fanova koji je preklinju da spasi sebe i okrene leđa Tristanu, koji je očigledno nimalo ne voli - jer se čak ni ne trudi da joj ostane veran.

Dodatno vatru potpaljuje i sam sportista koji je često s majkom svog djteta na raznim luksuznim putovanjima, ali ona baš nikada nije na fotografijama s istih, pa se i na njegovom profilu mogu pronaći komenatri da se Kloi "ponižava za mrvicu ljubavi".