Celebrity News

Drama usred noći: Žiki Jakšiću policija upala u stan

Drama usred noći: Žiki Jakšiću policija upala u stan

Žika Jakišić imao probleme zbog slavlja

Kako danas prenose svi domaći mediji, producent "Zvezda Granda" i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Saša Žika Jakšić nedavno je imao veliku neprijatnost i to u svom domu.

Naime, kako se navodi poznato TV lice je slavilo krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo. Upravo ovo nije se ni malo dopalo njegovom komšiluku koji ga  je prijavio policiji.

Žika Jakšić otkriva sve o odnosu sa bivšom ženom, ali i tome kako mu prilaze na ulici

- Žurka je počela oko 21 čas, komšije su znajući da čovek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Posle toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala deca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio - ispričao je izvor za "Srpski telegraf" i dodao:

- Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema deci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovek jedan dan u godini obeležava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva.

Pomenuti list navodi i kako je policija izašla na lice mesta i uverila se da je muzika glasna i kako u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada se slavlje i završilo.

I sam Žika Jakšić je potvrdio ovu priču.

Žika Jakšić: Kako sam propao za manje od godinu dana

- U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i verovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga - rekao je Žika.

Inače, Žiku Jakšića narod je zavoleo kroz različite TV formate, ali najviše kroz emisiju „Nikad nije kasno”, gde je poznat po tome što se često rasplače.

Baš zbog toga publika se često pita da li je ona tako emotivan i van scene ili je to urađeno s namerom i za potrebe snimanja emisije koja je prethodnih godina jedna od najgledanijih.

Žika je nedavno progovorio na ovu temu i otkrio kakva je zaista atmosfera na snimanju emisije.

- Emisija je tako iskrena, posebna emocija je prisutna na snimanju. Čak i kod publike koja je uslovno rečeno plaćena da bude tu, u smislu imaju nadoknadu zato što dolaze. Gledaoci prepoznaju iskrenost. Ja sam po prirodi čovek koji pokazuje osećanja, nisam lik koji se mnogo koči. Kontrolišem ih, ali se ne libim da pokažem - priznao je nedavno Žika Jakšić koji često i sam dirne svojim izlivom emocija mnoge.