Celebrity News

ŽIVOJINOVIĆI UŽIVAJU ZA SVE PARE - Koliko Brenu i Bobu košta odmor na egzotičnim ostrvima?

ŽIVOJINOVIĆI UŽIVAJU ZA SVE PARE - Koliko Brenu i Bobu košta odmor na egzotičnim ostrvima?

Lepa Brena, njen muž Boba i sinovi Stefan i Viktor Živojinović 4. januara otputovali su na godišnji odmor na luksuzne, egzotične i skupe svetske destinacije, a to zadovoljstvo koštalo ih je oko 20.000 evra.

Folk zvezda već skoro tri decenije praktikuje da tokom januara i februara odvoji nekoliko nedelja koje posvećuje najbližim članovima porodice, a to vreme uvek provode daleko od Srbije. Do sada su uglavnom posećivali jednu ili dve destinacije, dok su ovaj put odlučili da obiđu i neke zemlje i gradove gde do sada nisu bili.

Brena, njen suprug i sinovi najpre su posetili Vijetnam, potom su bili nekoliko dana na Tajlandu, a onda i u Singapuru i na Baliju.

Pevačica je nakon odmora na Baliju napravila pauzu od uživanja i relaksacije po plažama, bazenima i spa-centrima nekoliko dana jer je imala zakazanu australijsku turneju. Tamo je povela sina Stefana, sa kojim je nastupala u Melburnu, Pertu, Brizbejnu i Sidneju.

Ovaj predah od porodičnog odmora i letovanja na luksuznim destinacijama, Brena je iskoristila za druženje sa publikom na dalekom kontinentu, gde nije pevala nekoliko godina, ali i da dopuni kućni budžet s obzirom na to da je turneja odlično prošla.

Novac zarađen od koncerata u Australiji Živojinovići su nastavili da troše ponovo na letovanju jer su nakon Australije i Novog Zelanda produžili na ostrvo Bora Bora, gde borave već nekoliko dana.

I dok se deo porodice odmara na dalekim destinacijama, Aleksandra i Filip Živojinović ovih dana bi trebalo da postanu roditelji prvi put, s obzirom na to da je pevačica u devetom mesecu trudnoće.

Kako bi dočekali rođenje unuka i proslavili ga sa prijateljima i rodbinom u Beogradu, Živojinovići će u našu prestonicu stići već početkom sledeće nedelje. Njihovo putešestvuje trajaće skoro 30 dana, i to je do sada njihov najduži godišnji odmor.