Celebrity News

ŽIVOT POPUT FILMA: Ana Sofrenović se Draganu zavetovala tačno u PONOĆ, a posle 13 godina njihov RAZVOD je potresao SRBIJU

ŽIVOT POPUT FILMA: Ana Sofrenović se Draganu zavetovala tačno u PONOĆ, a posle 13 godina njihov RAZVOD je potresao SRBIJU

Poznata srpska glumica Ana Sofrenović je za svojih 46 godina prošla mnogo toga, a godinama je iznenađivala javnost detaljima iz privatnog života, o kojima se i te kako pisalo i pričalo.

Glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su bili punih 13 godina, a važili su za skladan par, koji se zabavljao godinama pre stajanja na "ludi kamen". Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi nešto kasnije na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

Mićanovićeva se razvela od supruge, ali su, za razliku od većine parova koji se odluče na isto, ostali u odličnim odnosima, ali i nastavili da sarađuju, pa su dve godine kasnije snimili i reklamu za jednu banku. Govorili su kako im se ljubav ugasila, ali da su ostali veoma bliski, što je svojevremeno pokrenulo veliki broj komentara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Nikolic (@markofoxmakeup) дана 8. Мар 2018. у 8:15 PST

Glumica je priznala da je posle kraha braka doživela nervni slom i pala u depresiju, što joj je stvorilo velike probleme u radu, ali se sa problemima izborila i sada uspešno nastavlja sa svojom bogatom karijerom.

- U fazi sam da je depresija pod kontrolom. Vraćam se radu, uspela sam da izađem sa premijerom "Žojkinog stana", a tome sam posvetila tri meseca života - kazala je Ana Sofrenović jednom prilikom.

- Vratila mi se koncentracija, mogu da zapamtim tekst i nemam više problema s tim. A to su sve stvari s kojima sam se u nekom trenutku borila - ističe glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lines lashes (@lineslashes) дана 24. Феб 2017. у 8:09 PST