Celebrity News

Život sa četvoro dece - Devojka Kristijana Ronalda pokazala svetu njihovu bebu: Naša veza je bolja nego ikad (foto)

Život sa četvoro dece - Devojka Kristijana Ronalda pokazala svetu njihovu bebu: Naša veza je bolja nego ikad (foto)

Legenda fudbala Kristijano Ronaldo i njegova devojka atraktivna Španjolka Georgina Rodrigez žive svoju, za mnoge neobičnu, bajku.

Par je godinu i po dana zajedno, a mlada partnerka fudbalera odmah je dobila ozbiljnu životnu ulogu kada je rešila da uplovi u vezu sa njim - postala je mama četvoro mališana, jednog biološkog i još troje Ronaldove dece koje su mu na svet donele dve surogat majke.

Sada je lepa Georgina, nešto manje od mesec dana nakon porođaja,  koji je bio 12. novembra, za magazina Hola prvi put pričala o svojoj vezi sa Ronaldom, ali i pokazala svetu njihovu bebu.

Pogledajte koliko je slatka:

Mlada mama otkrila je i kako su odabrali ime za ćerku.

- Oboje smo izabrali ime, Kristijano je odabrao Alana, a ja Martina. Nismo hteli previše da se raspravljamo  pa smo se složili oko spoja naših  predloga - kaže Georgina i dodaje:

- Kristijano i ja imamo jako dobru vezu, a sada je bolja nego ikad.

Deca su naša radost. Prva stvar koju uradimo ujutru kad se probudimo su topli zagrljaji s našom decom. Izljubimo ih, igramo se s njima, brinemo o njima i kad su oni u pitanju, sa svime smo upoznati. Ceo svet nam se vrti oko njih - kaže 22-dvogodišnja Georgina.


Podsećamo, Kristijano i Georgina upoznali su se na jednoj proslavi  2016. godine. Tada je Georgina radila kao asistent prodaje u Gucci radnji, ali kad je počela da joj raste slava zbog veze sa jednim od najboljih fudbalera sveta, postala je i sve traženiji model. Trenuto je stalno angažovana za madridsku agenciju Uno Models, međutim to je sve trenutno u drugom planu jer se posvetila majčinstvu.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 22, 2017 at 11:47am PST