Celebrity News

Zoi Kravic i Karl Glusman izgovorili sudbonosno da, a venčanica je priča za sebe!

Zoi Kravic i Karl Glusman izgovorili sudbonosno da, a venčanica je priča za sebe!

Slavna 30-godišnja glumica i pevačica Zoi Kravic u pariškom domu oca Lenija izgovorila je sudbonosna da Karlu Glusman.

Zoi i Karl razmenili su zavete u pariškom domu koji pripada Leniju Kravicu, a zanimljiva činjenica je i da se Zoi udala se u venčanici Daniell Frankel koja je izrađena od perli.

Glumački par Zoe Kravic i Karl Glusman su povodom venčanja koje će se uskoro i desiti, organizovali svečani ručak u Parizu za svoju porodicu i prijatelje.

https://www.instagram.com/p/BzS4k38AmdB/?utm_source=ig_embed

Naime, juče je i povodom venčanja održan ručak a ovom prilikom prisustvovala su i velika holivudska imena. VIŠE o tome pročitajte OVDE. 

Podsetimo se i kako je opisala veridbu…

– Da, verena sam, ali nikom još uvek nisam rekla, odnosno nisam javno to objavila jer sam želela da sačuvam privatnost. Volim što se to nije desilo planski u Parizu, već kod kuće u pidžami – otkrila je tada Zoi.

Nakon ove tajne ceremonije venčanja, usledilo je i veliko slavlje koje se odigralo juče u Parizu.

I poznati pevač. Leni Kravic nije krio sreću što je njegova mezimica stala na ludi kamen, ali mu je izuzetno žao što njegova majka, Roksi Roker to nije doživela.

– Ona je neverovatna i sve ono što bih mogao da poželim. Ja sam joj tata, ali mi smo i prijatelji. Vrlo smo bliski. Pričamo o svemu. Ne skrivamo ništa jedno od drugog – rekao je Leni, prenosi tportal.