Celebrity News

Zorannah priznala sve! Blogerka je bila u vezi sa teniserom i sa sinom hrvatskog tajkuna!

Zorannah priznala sve! Blogerka je bila u vezi sa teniserom i sa sinom hrvatskog tajkuna!

Poznata srpska blogerka, uspašna mlada dama, Zoprana Jovanović Zorannah priznala je da je bila u vezi sa dva muškarca sa kojima su je u proteklom periodu spajali. 

Zorannah, otkrila je da je bila u vezi i sa sinom Hrvatskog tajkuna Mateom Šarićem kao i sa teniserom Davidom Džumhurom, ali je objasnila nejasnoće povodom ovih priča:

- Sećate se one španske sapunice od letos? Ostavila sina hrvatskog tajkuna zbog bosanskog tenisera... Pa, nije baš bilo tako, ali te obe stvari su bile istinite. Mateo Šarić i Damir Džumhur. Sa svim ostalim muškarcima sa kojima su me povezivali nisam imala ništa - objasnila je Zorannah i dodala:

- Najviše me je nerviralo što su me spajali sa sinom Halida Muslimovića, sa kojim ja ništa nisam imala. To nije bila istina - dodala je ona.

Zorana Jovanović Zorannah: Ja pratim partnera, ne on mene!

Zorannah i Damir indirektno su potvrdili romansu ovom fotografijom

Srpski i hrvatski mediji mesecima su pisali o tome da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah bila emotivnoj vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali da je ta veza prekinuta zbog prevare.

Kako su navodili pojedini mediji, blogerka je Matea prevarila upravo sa teniserom, sa kojim je sada navodno u vezi. Na društvenim mrežama letos osvanula je i zajednička fotografija Zorane i Damira, a mnogi su upravo tu sliku protumačili kao potvrdu romanse, dok je sada nakon Zoraninog izlaganja, sve jasno.

Priča se da je Sofija Milošević u vezi sa poznatim teniserom, a sada se ona oglasila i otkrila SVE

A, ako vas je zanimalo kakva je Zorannah mimo posla i ljubavnih afera, evo šta su rekle njene komšije

Lepa blogerka Zorana Jovanović Zorannah koja živi na Dedinju, obožavana je od strane devojčica a o njoj, čak i stariji ljudi imaju lepo mišljenje. Njene komšije su za Blic.rs otkrile kakva je to Zorannah kada je daleko od kamera i kada izađe na ulicu kao svaki drugi "običan" građanin.

– Ne dolazi često, ali mi se dopada. Fina je, ljubazna, prirodna. Iskreno, očekivala sam da bude uobražena, ali nije, prizemna je i normalna. Kupuje uglavnom neko voće i povrće, ali kupuje i nezdravu hranu, uzima grickalice. Ne zadržava se dugo u kupovini i ume da ostavi bakšiš. Ne sećam se da sam je ikada videla bez šminke. Ono što sigurno znam je da uvek dolazi sama, što me je baš začudilo. Ne dolazi ni sa drugaricom, ni sa dečkom nekim, uvek je sama – ispričala je prodavačica koja radi u marketu.

Komšija koji živi u Zoraninoj zgradi kaže da je blogerka veoma popularna među devojčicama i da je mnogo favorizuju.

– Viđao sam devojčice koje joj dolaze na vrata kako bi je upoznale i slikale se s njom. Čuo sam i da je zaustavljaju na ulici, dele joj komplimente i traže joj savete kako da se obuku ili našminkaju. To je pokazatelj koliko je popularna među tinejdžerkama. Uvek se ljubazno javi, fina je i normalna – kaže Zoranin komšija.

Zorana Jovanović Zorannah: Mnogo volim svoje prijatelje, ali ih nikad neću staviti ispred dečka, muža, oca moje dece

Komšinica koja živi u zgradi prekoputa Jovanovićeve nije oduševljena njenim radom, poznaje je površno pa je i na osvonu toga iznela svoje mišljenje o blogerki.

– Poznajem Zoranu, ali samo površno. Nemam s njom neki odnos. Deluje ovako kao da je normalna devojka, ali iskreno da vam kažem ne dopada mi se to što se u medijima toliko pažnje pridaje takvim ličnostima. Sramota je da na Sajmu knjiga posetioci u velikom broju čekaju da dobiju njen potpis. Mislim da su drugi pisci zaslužili više pažnje od nje – iskrena je bila gospođa.

Druga gospođa koja živi u Zoraninom komšiluku ima lepe reče za nju.

– Vrlo je fina i draga devojka. Meni je lično draga zato što se sama bori kroz život. Znamo svi njenu tužnu priču, i pored toga uspela je da bude ovako uspešna, nasmejana i nastavila je posle svega da se bori za sebe. Sve pohvale za nju – kaže ona, dok momak koji živi u ulici gde i blogerka iskreno kaže da je Zorana lepša na društvenim mrežama nego u prirodi, pisao je Blic.rs.