Celebrity News

Sin stigao pravo iz raja! Zverka postao tata po drugi put u sedmoj deceniji (foto)

Sin stigao pravo iz raja! Zverka postao tata po drugi put u sedmoj deceniji (foto)

Američki glumac Kris Not poznatiji kao Zverka iz popularne “Seks i Grad” obradovao je sve svoje fanove. Po drugi put postao je tata!

Holivudski glumac Kris Not, koji je ovdašnjoj javnosti najpoznatiji kao Zverka iz serije "Seks i grad" dobio je sina i u to u 65. godini života. Preslatkom fotografijom obavestio je svoje fanove i publiku da je stigao durgi sin po imenu Kit.

- Dole, pravo iz raja, stigao je naš drugi sin Kit! - napisao je glumac.

Javnost i njegovi fanovi ostali su zatečeni preslatkom fotografijom drugog sina te su mu povodom ovih divnih vesti čestitali i delili komplimente.

Pogledajte fotografiju:

Autorka knjige “Seks i grad” konačno otkrila zašto su Keri i Zverka završili zajedno

Zverka! Kris Not davno ne doživljava ulogu koja ga je proslavila 

Glumac Kris Nort, poznatiji kao Zverka za kojim su ludele žene širom sveta, 2017. godine za "Us Weekly", razočarao je sve dame kada je saopštio da je serija “Seks i grad” iza njega.

– Osećam se da smo ispričali celu priču. Ne mislim da je ostalo išta više što mogu da pokažem u toj ulozi i toj priči. Vreme je da pričam neke nove priče – rekao je Zverka i dodao:

– Prihvatam to, ali ne razumem. Mislim da gledaoci više prate tu seriju zbog mode. Ono što zapravo ne razumem je cela ta ideja Zverke – on zapravo nije muškarac koji će se ikada skrasiti. Keri Bredšo i on bili su savršeni partneri, neko vreme su uspevali zajedno, ali ona je imala i hrpu drugih muškaraca, a on je između ostalog bio oženjen. Rekao sam samo da me ne pretvore u zgodnog muškarca koji je pritom dosadan bogataš. Želeo sam da budem duhovit - završio je Zverka i samo tri godine kasnije sve dame oduševio svojom novom ulogom tate u sedmoj deceniji!

Sara Džesika Parker poručila Zverki: Još uvek izgledaš sjajno!

 

View this post on Instagram

 

#instacollage #this #sexandthecity #satc #mrbig #feelingthelove #lovehurts #itsalwaysbeenyou #alive

A post shared by Mr Big (@sexandthecitymrbig) on Jun 23, 2018 at 6:20am PDT