Celebrity News

Zvezda serije "Seks i grad" nakon sedmogodišnje devojčice, usvojila i sina

Zvezda serije "Seks i grad" nakon sedmogodišnje devojčice, usvojila i sina

Iako je odlučila da bude sama u životu, holivudsku glumicu Kristin Dejvis (53) to nije sprečilo da se ostvari u ulozi majke. Pre sedam godina usvojila je devojčicu Gemu Rouz a sada je u njihovu porodicu, kako je novinar Mark Malkin na svom Fejsbuk profilu objavio ovu informaciju, glumica usvojila i malog dečaka.

- Sada je dvostruko blagoslovljena! Čestitam! - napisao je Malkin.

Kristin Dejvis oduvek je govorila da je njen majčinski instink zaista jak i da je želja za usvajanjem dece oduvek bio prisutan, Više nego želja za pratnerom. Međutim, zvezda serije "Seks i grad" nije zamišljala da je to toliko težak i složen proces.

- Kada prvi put usvojiš dete, kažu ti da se prema njemu ophodiš kao da si bebisiterka, a ne majka, jer postoji period predomišljanja. Ovaj prag, tačnije vreme, u svakoj državi je drugačije, ali u Kaliforniji, rok za "vraćanje deteta" je 48 sati. Stoga, žena se veoma trudi da se ponaša kao dadilja, ipak znajući da je to totalno nemoguće - otkrila je glumica u intervjuu koji je 2012. godine dala Andersonu Kuperu.

O podizanju deteta druge boje kože, prvi je puta progovorila 2016. godine, rekavši da je mislila da zna sve o svojim belačkim privilegijama Međutim, posle usvajanja deteta tamne kože shvatila je koliko ljudi imaju loš poriv protiv deteta, druge boje kože.

- To me plaši. Uvek joj govorim - tvoje kovrdže su predivne, tvoja tamna koža je predivna. Ti si prelepa i imaš moć. Ti si boginja.

Čestitamo, Kristin.