Celebrity News

ZVEZDA SERIJE "ŽIGOSANI U REKETU" Nebojša Dugalić otkrio da je SMRŠAO 30 KILOGRAMA zbog ZDRAVLJA

ZVEZDA SERIJE "ŽIGOSANI U REKETU" Nebojša Dugalić otkrio da je SMRŠAO 30 KILOGRAMA zbog ZDRAVLJA

Glumac Nebojša Dugalić priznaje da je zbog “Žigosanih u reketu” krenuo i u teretanu kako bi verodostojno odigrao lik košarkaškog menadžera Voje Todorovića.

Ulogom Voje u seriji “Žigosani u reketu” Nebojša je oduševio mnoge, a posebno pripadnice nežnijeg pola, koje komentarišu da nikada bolje nije izgledao.

I dok je ranije kuburio sa kilogramima, Nebojša je odlučio da se pozabavi svojim izgledom, te je krenuo sa redukovanom ishranom, vežbama i doveo liniju do, kako kaže, zadovoljavajućeg stepena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Opera & Theater Madlenianum (@madlenianum) on Oct 23, 2018 at 9:59am PDT

- Nisam smršao baš zbog same uloge. To sam uradio i zbog zdrastvenih razloga. Smršao sam tridesetak kilograma. No, u jednom trenutku se to ispostavilo da je dobro za lik koji tumačim u seriji. Onda sam išao na dodatne pripreme i otišao sam u teretanu. Radio sam na tome da taj lik deluje što uverljivije, da deluje kao čovek iz tog sveta koji se bavi sobom, stalo mu je da izgleda odlično i da prosto u svetu u kojem se kreće ostavi dobar utisak. Tako da je iziskivalo i tu vrstu pripreme i truda. Drago mi je da sam uspeo - kaže za “Blic” Nebojša Dugalić.

Na pitanje da li je zbog viška kilograma imao neke zdrastvene probleme, Dugalić kaže da nije, ali da je želeo da spreči potencijalne probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DiabetesRevolution (@dijabetesrevolucija) on Nov 25, 2018 at 11:17am PST

- Kada čovek ima nepristojan višak kilograma, to nije dobro ni za posao ni za zdravlje. Prosto mislim da na vreme treba sprečiti i uraditi nešto za svoje zdravlje, ali i za svoj posao. Tada proširiš spektar svojih uloga koje bi radio. Ovo se sve poklopilo sa radom na seriji - priča Dugalić.

U svemu Nebojša ima podršku supruge Dragane, s kojom je u braku preko deceniju i po. I u ovom životnom iskoraku supruga ga je podržala.

Inače, u seriji igra nešto što je suprotno njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žigosani u Reketu (@zigosani_u_reketu) on Nov 2, 2018 at 5:11am PDT

- Moj Voja je takav i živi život na deset strana istovremeno, a takvi ljudi zaista postoje i bili su mi inspiracija kroz odlično napisan tekst, uprkos tome što moj život skroz drugačije izgleda i temelji se na totalno suprotnim principima. Za njega je sastavni deo života imati ljubavnicu - objasnio je ranije Dugalić.

Ljubavnicu Voje Todorovića, koga tumači Dugalić, igra glumica Jelisaveta Orašanin. Nebojša za nju ima samo reči hvale.

- Iako moram da priznam da se golotinja danas koristi najmanje u svrhu umetnosti, u ovoj seriji je samo deo scene i upotpunjuje dramski događaj i daje mu na težini. Jelisaveta je posao uradila baš kako treba i mnogo smo lepo sarađivali. Ona je, iako mlada glumica, već imala iskustva sa takvim scenama i dobro je znala da odradi glumački zadatak, koji je za iskusne glumce kao svaka druga scena. Jelisaveta je vrlo duhovita, a ima dobru glumačku intuiciju - rekao je nedavno Dugalić.