Celebrity News

"Zvezde Granda" MENJAJU pravila, evo šta je drugačije u NOVOJ sezoni

"Zvezde Granda" MENJAJU pravila, evo šta je drugačije u NOVOJ sezoni

Pre dva dana počelo je snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda", a Saša Popović, kao glavni um iza ovog projekta, otkrio je novine vezane za ono što nas očekuje.

- Mi smo svi dobri prijatelji dok se kamere ne upale, a onda postajemo protivnici. Doduše, sad su oni protivnici, a ja više ne jer u ovoj sezoni više ne uzimam kandidate - počeo je priču za GrandOnline Saša, otkrivajući da produkcijski žiri, koji su činili on i Snežana Đurišić, više neće spremati za dalje krugove neke od takmičara koje ostatak žirija odbaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Jun 27, 2019 at 4:27am PDT

- Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da ga uzme u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima - zaključio je Popović, prenos i pulsonline.rs.

U prvoj emisiji će gostujući član žirija biti Alen Ademović, nekadašnji vodeći vokal grupe "Miligram".