Lifestyle

Za ljude koji nemaju vremena: Filip Čukanović otkriva kako brzo spremiti doručak (VIDEO)

Recept Filipa Čukanovića idealan je za ljude koji puno rade i nemaju vremena da se posvete kuvanju, a žele ukusan i tradicionalan obrok.

Za ljude koji nemaju vremena: Filip Čukanović otkriva kako brzo spremiti doručak (VIDEO)

Popularni voditelj Filip Čukanović gostujući u emisji "Praktična žena" otkrio je da nema puno vremena da se posveti kuvanju, te da je u kuhinji retko. Međutim pokazao je svoje skromno kulinarsko znanje i spremio cicvaru, tradicionalno srpsko jelo koje neretko konzumira za doručak.

Dok je spremao ovaj specijalitet odeven u sako, ispričao je verovanje da ako na kraju spremanje cicvare vidite svoj odraz u njoj predstoji uspešan period i posavetovao da ovo jelo treba biti što masnije.

Sastojci:

1kg starog kajmaka
250g kukuruznog brašna
250g kukuruznog griza
200ml mleka
125g putera
500g kačkavalja
so po ukusu

Pročitajte: Video dana - Potez kojim je Filip Čukanović prikovao gledaoce za male ekrane

Priprema:

U mleko staviti kajmak i puter da se istope. Dodavati kukuruzno brašno i griz koji su pomešani. Dodavati polako i non stop mešati. Ako je gusto, dodavati malo vode. To se stalno meša dok masnoća ne izbije na površinu. Sir iseći na štapiće ili izrendati i dodati u cicvaru. Još malo promešati i poslužiti toplo.

Pročitajte: Jaja kakva do sada niste probali! Saša i Nevena Joksimović otkrivaju svoje kulinarske tajne i recept koji ćete obožavati!

 

 

Komentari (0)

Loading