Gastro

Saznajte koji “tajni sastojak” treba uvek da imate u kuhinji i zašto!

Saznajte koji “tajni sastojak” treba uvek da imate u kuhinji i zašto!

story

 Želite da vaša jela budu jednostavna za pripremu, ali i maštovita i neodoljivog ukusa? Ne brinite, izvodljivo je, ako znate malu tajnu velikih majstora kuhinje. Naš kulinarski adut, s kojim je kuvanje lako, kreativno i zabavno, je – Vegeta NaturZašto smo odabrali baš Vegeta Natur mešavine začina? Razloga ima više, a kada ih pročitate, sigurni smo da ćete i vi poželeti da probate...

Kako će Vegeta Natur uticati na vaš životni stil?

Sigurni smo da će Vegeta Natur, već na prvi zalogaj, postati vaša najbolja prijateljica u kuhinji. Jer, s njom priprema jela postaje zabavna i jednostavna, i što je veoma važno – sve to na potpuno prirodan način.

Kada je nova Vegeta Natur u kuhinji, hranićete se zdravije. Jer, na stolu će se naći jela raskošnog i bogatog ukusa pripremljena na potpuno prirodan način, a kuvanje postaje najprirodnija stvar na svetu.

S Vegetom Natur svoje recepte ćete podići na viši nivo i s lakoćom pripremiti jela koja će oduševiti vaše goste.

Po receptu majke prirode

Raspitali smo se šta je to što proizvodi Vegeta Natur sadrže, a šta ne sadrže i, uz predivnu aromu i praktičnost upotrebe, to je ono što nas je potpuno osvojilo.

Vegeta Natur sadrži:

  • ... prirodne sastojke – suncem okupano povrće i pažljivo odabrane začine. Prepoznatljiv ukus kvaliteta i prirodnosti donosi morska so s ostrva Paga, kurkuma koja je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac koji pruža miris kao iz vrta te drugi birani sastojci.

Vegeta Natur ne sadrži:

  • ... nepoželjne sastojake, poput pojačivača ukusa, veštačkih boja i konzervansa. A i to je ono što nam je veoma važno kada biramo namirnice koje će ući u našu kuhinju.

Za sve ukuse

Širokom paletom proizvoda Vegeta Natur nudi rešenje za svaku kulinarsku avanturu.

Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji u svojih 150 g sadrži 480 g svežeg povrća te je bez pojačivača ukusa, aditiva, veštačkih boja ili aroma (fotografija gore levo).

Za one koji znaju što tačno znaju šta žele u kuhinji i kako to pripremiti, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji olakšavaju i pojednostavljuju pripremu svakog jela – od hrskavih krompira, zapečenog povrća, zlatne piletine sve do salate i riba. Kao i ostatak Natur porodice, i oni su napravljeni u kombinaciji čiste prirode i sadrže samo povrće i začine.

I na kraju, ali nikako manje vredne, tu su Vegeta Natur kocke kao potpuni novitet na tržištu. Uz odabrano povrće i začine, dodatno su obogaćene morskom solju i maslinovim uljem, a svakom jelu pružaju onaj nezaboravan domaći ukus. Kako god kocka pala, jelu će odgovarati!

Prijatno!