Horoskop

Mesečni horoskop za januar: Najviše sreće imaće OVA 4 ZNAKA

Mesečni horoskop za januar: Najviše sreće imaće OVA 4 ZNAKA

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak nove godine i meseca, donosimo vam u nastavku mesečni horoskop za januar. 

Ovan

Posao: tokom januara ćete biti odlično rasploženi i optimistični. Ciljeve dostižete veoma brzo. Moguća selidba. Ljubav: u dobrom ste odnosu sa voljenom osobom, a ukoliko ste slobodni moguća tajna veza. Zdravlje: u redu je.

Na narednim stranama pročitajte ostatak mesečnog horoskopa za januar...

Bik

Posao: bavite se ličnim finansijama i rešavate gotovo sva pitanja dugovanja. To vam govori da ćete biti zadovoljni finansijama. Ljubav: tenzija u odnosu sa voljenom osobom jenjava. Ako ste slobodni, moguća strastvena romansa. Zdravlje: moguće povrede.

Blizanci

Posao: na polju posla su pojačane tenzije i zato se ne upuštajte u ozbiljnije rasprave jer ćete izvući deblji kraj.  Ljubav: ukoliko ste zauzeti, januar donosi strasti ali i moguće sukobe sa partnerom. Ako ste slobodni, dve osobe su zainteresovane za vas. Zdravlje: stabilno je.

Rak

Posao: desetog januara se dešava pun Mesec u vašem prirodnom polju ličnosti pa ćete sad napraviti korak napred na polju posla. Ljubav: ako ste zauzeti, ne zamerajte partner na sitnicama. Ako ste slobodni, dopada vam se osoba sa posla. Zdravlje: promenljivi ste raspoloženja i prisutna nervoza.

Lav

Posao: povoljan aspekt planete akcije u odnosu na vaše Sunce vam daje veliku energiju da rešite zaostale obaveze. Iznenadni priliv novca. Ljubav: ukoliko ste u vezi, mogući sukobi, a slobodni LAvovi moguća strastvena romansa. Zdravlje: stabilno je I fizički ste aktivni.

Devica

Posao: stagnacija jenjava i idete napred na ovom polju. Moguće unapređenje ili potpuno nova pozicija. Finansije u drugoj polovini meseca znatno bolje. Ljubav: zauzete Device će biti u distanciranom odnosu sa partnerom a slobodne Device ostavljaju prošlost iza sebe. Zdravlje: dobro je.

Vaga

Posao: pripazite se ogovaranja u okviru poslovnog okruženja jer ćete vi ovde izvući deblji kraj posebno zbog toga što ćete pokušati izmiriti neke ljude. Ljubav: zauzete Vage su u kvalitetnom odnosu sa partnerom, dok će one slobodne Vage biti zainetesovane za osobu koju su nedavno u blizini doma upoznale. Zdravlje: premoreni ste.

Škorpija

Posao: očekuju vas veliki troškovi tokom januara meseca i to će vas zabrinuti pa ćete svu energiju usmeriti na ovo polje. Ukazaće vam se prilika da nešto I honorarno radite pa ćete razmišljati o tome. Ljubav: ako ste zauzeti, ovo je mirniji period, zapravo, vi ste mirniji a samim tim i suprotna strana.  Slobodnima moguća nova romansa. Zdravlje: dobro je.

Strelac

Posao: najviše vas zanimaju lične finansije i zato ćete dati sve od sebe da budete što produktivniji na polju posla. Moguće dodatno zaposlenje. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, nervozu prenosite na voljenu osobu. Slobodni pripadnici vašeg znaka kreću u akciju i retko ko će im sada odoleti. Zdravlje: moguće povrede.

Jarac

Posao: oporavljate se od napornog rada, ali samo na par dana. Već nakon praznika hvatate zalet i nastavljate istim tempom. Ljubav: ako ste u braku, ovo je mesec u kojem vam može nešto prekipiti u odnosu na emotivnog partnera. Slobodni Jarčevi početkom meseca mogu promeniti ljubavni status. Zdravlje: odmarajte više.

Vodolija

Posao: posvetićete se planovima energičnije nego ikada i veliki deo istih ćete i ostvariti. Razmišljaćete o dodatnoj edukaciji i nešto na tom polju i započeti. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, naednih nedelja ćet biti u skladnom odnosu sa parnterom sa povremenim tenzijama. Slobodne Vodolije su na pragu nove ljubavne romanse. Zdravlje: povedite računa o žlezdama.

Ribe

Posao: zauzeli ste takav stav da vas ništa ne može zaustaviti kada je karijera, odnosno poboljšanje na ovom polju u pitanju. Povedite računa o tome kako komunicirate sa nadređenima. Ljubav: trzavice u odnosu sa voljenom osobom koje možete sprečiti ako ne nasednete na provokacije. Ako ste slobodni, druga polovina meseca donosi novu ljubav. Zdravlje: šećer u krvi.