Horoskop

Mesečni horoskop za jul: Spremite se za velike promene na emotivnom planu

Mesečni horoskop za jul: Spremite se za velike promene na emotivnom planu

story

Donosimo vam veliki mesečni horoskop za jul!

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za jul koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Ovan 

Posao: Povedite računa o reputaciji I o odnosu sa saradnicima. Ne dozvolite da vaš status ugrozite nepromišljenim odlukama ali I strahu koji vas sputava.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, mogući su sukobi ali I naglašene strasti tokom jula. Ukoliko ste slobodni, menjate emotivni status.

Zdravlje: Skloni ste povredama.

Bik 

Posao: Oporavljate se od prošlih događaja I vreme je da krenete napred. Obavezno obratite pažnju na komunikaciju koja neće biti na zavidnom nivou, posebno u prvoj polovini meseca.

Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka, sigurno je da ćete prevazići jaz koji je bio prisutan u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubavna veza.

Zdravlje: Prisutan je stres.

Blizanci

Posao: Budite oprezni tokom jula meseca jer je planeta koja vlada vašim znakom ide retrogradno. Dezorijentacija u vremenu I prostoru vas sputava I potrebno je da se dobro koncentrišete ono što radite.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, tokom narednih nekoliko nedelja ste u distanci u odnosu na partnera. Ako ste slobodni, povratak osobe iz prošlosti.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Rak 

Posao: U narednim nedeljama ćete lične potrebe staviti na prvo mesto I to će uticati na odnose s akolegama I nadređenima pa povedite računa na tu temu. 

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, pažljivo osluškujte potrebe voljene osobe. Slobodni Rakovi su skloni tajnim vezama I romantizovanju prijateljstva.

Zdravlje: Proverite respiratorni sistem.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jul, pročitajte u nastavku

Lav 

Posao: Ukoliko budete hranili strahove koje osećate, usporićete sebe na polju posla i nesvesno stvoriti prepreke bez razloga.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, zajedno sa partnerom radite na tekućim planovima. Ako ste slobodni, osoba sa kojom ste nekada imali romansu pokušava da vas vrati.

Zdravlje: Poseta stomatologu je preporučljiva.

Devica

Posao: Pred vama je mesec u kojem ćete se morati posvetiti tekićim ili davno započetim poslovima I savet je da ne započinjete nove poduhvate.

Ljubav: Ako ste zauzeti, ponovni susret sa lekcijama iz prošlosti u vezi partnerstva. Slobodni pripadnici vašeg znakasu takođe okrenuti prošlim danima.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Vaga 

Posao: Razmišljate o promeni na teritoriji posla I za sad je to ipak samo neki vaš san ili plan, koji će se u budućnosti realizovati.

Ljubav: Odnos sa partnerom je stabilniji u odnosu na prethodni period. Slobodne Vage uspevaju u želji da ostave utisak na jednu harizmatičnu osobu.

Zdravlje: Moguće alergije.

Škorpija 

Posao: Na ovom polju dolazi do važnih, ako ne I sudbinskih susreta  tokom jula meseca. Menjate taktike da biste ostali na istom putu.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, tenzija je prisutna, ai je to ipak zanemarljivo u odnosu na sklad koji se vratio u vaš život. Ako ste slobodni, velika želja za poslovnim uspehom vam okupira svu pažnju.

Zdravlje: Glavobolje.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jul, pročitajte u nastavku

Strelac 

Posao: Imajte strpljenja u planovima I videćete kako se taj stav  vremenom isplati. Moguća obnova poslovnih kontakata Iz dalje prošlosti.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom su moguće rasprave a sve to usled lose komunikacije. Slušajte. Slobodni Strelčevi se zanimaju za dve osobe. 

Zdravlje: Fizički ste aktivni.

Jarac 

Posao: Na ovom polju vlada neka vrsta konfuzije, ali ćete uspeti da rešite problem. Realizacija dogovora iz prošlosti. 

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je sklona velikim promenama raspoloženja. Ako ste slobodni, na vidiku veza sa, vama poznatom, osobom.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Vodolija 

Posao: Stari strahovi su ponovo aktuelni ali to shvatite kao odličnu šansu za vaš lični razvoj. Posvetite se poslu maksimalno, ma koliko vam delovalo da rezultati izostaju.

Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka su orijentisani na posao tako da to može uticati na kvalitet odnosa sa partnerom, dok oni slobodni imaju priliku za novu romansu.

Zdravlje: Problem sa disanjem.

Ribe 

Posao: Novčana situacija, nezadovoljstvo istom, vama zadaje glavobolje tako da je ovo polje sad prirotet. Rashodi su mogući u prve dve nedelje meseca.

Ljubav: Ako ste zauzeti, voljena osoba vas obasipa pažnjom I vi u tome zaista uživate jer vam je baš to sada I potrebno. Ako ste slobodni, moguća nova ljubavna veza.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Komentari (0)

Loading