Horoskop

Ljubavni horoskop za 11. i 12. jul: Period koji donosi razne strahove, sumnje i ljubomoru

Ljubavni horoskop za 11. i 12. jul: Period koji donosi razne strahove, sumnje i ljubomoru

Šta to zvezde predviđaju za predstojeći vikend. Pročitajte ljubavni horoskop za 11. i 12. jul

Ljubavni horoskop za 11. i 12. jul donosi velike promene, a jedan znak čeka sreća...

Ovan

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

PROČITAJTE: Mesečni horoskop za jul -Budite oprezni, stižu velike promene

 

Bik

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Pročitajte: Astrolog princeze Dajane otkrio najbolje datume za venčanje u 2020. godini!

 

 

Blizanci

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

PROČITAJTE: Astro prognoza -Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

 

Rak

Početak ovog perioda donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! U drugoj polovini ovog perioda situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

Šta svakom znaku predviđa dnevni ljubavni horoskop za 11. i 12. jul,  pročitajte u nastavku teksta

Lav

Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Devica

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

PROČITAJTE: Najopasniji astro znakovi: Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Vaga

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

Škorpion

Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Ljubavni horoskop za 11. i 12. jul,  pročitajte u nastavku teksta

Strelac

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Ljubavni horoskop za 11. i 12. jul - Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta

Jarac

Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i novu sumnju. Pokušavate da shvatite, šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja Vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.

Vodolija

Analizirate svoj ljubavni život i imate optimističku viziju. U odnosu sa voljenom osobom posebno Vas raduje saznanje, da se Vaše želje i interesovanja preklapaju. Uz malo dobre volje umete da ugodite svom partneru. Potrudite se da partner u potpusnosti shvati i prahvati Vaše namere. Lakše Vam je kada sa određene distance i smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim, kada se suviše udaljite od glavnih tema Vašu pažnju zaokupljaju neke sporedne osobe. Vodite aktivan život i dobro se zabavljate, ali ne rešavate svoje nagomilane dileme. Rado se odazivate na brojne pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

PROČITAJTE: Teško vam je da trenirate u svom domu, ovi saveti će vam pomoći

 

Ribe

Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

Komentari (0)

Loading