Horoskop

Ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust: Ovaj znak biće glavna meta udvarača!

Ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust: Ovaj znak biće glavna meta udvarača!

Šta to zvezde predviđaju za predstojeći vikend. Pročitajte ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust

Ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust donosi velike promene, a jedan znak čeka sreća...

Ovan

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

PROČITAJTE: Mesečni horoskop za jul -Budite oprezni, stižu velike promene

 

Bik

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Pročitajte: Astrolog princeze Dajane otkrio najbolje datume za venčanje u 2020. godini!

 

Blizanci

Dolazi vam jako zanimljiv period. Očekuje vas dosta lepih dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim osobama. Vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radosnicama i talasima ljubavi. Osim toga, sada je pravi trenutak da isprobate i sve čari sastanaka na slepo, ukoliko imate nameru da uradite nešto što inače ne biste. Vodite računa o tome da svoja osećanja jasno komunicirate kako neki vaš blizak prijatelj ne bi pomislio da želite nešto više, jer to može ugroziti vaš odnos. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.

PROČITAJTE: Astro prognoza -Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

 

Rak

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

Šta svakom znaku predviđa dnevni ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust,  pročitajte u nastavku teksta

Lav

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.

Devica

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

PROČITAJTE: Najopasniji astro znakovi: Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Vaga

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

Škorpion

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust,  pročitajte u nastavku teksta

Strelac

U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.

Ljubavni horoskop za 1. i 2. avgust - Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta

Jarac

Ako ste u vezi: Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unapredite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno. Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na zajednička mesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na razn mesta, gde god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gde možete da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni: Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete i uđete u novu vezu. Nešto starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja. Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh. Dalje već moraju da se dokažu.

Vodolija

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono sto drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja. Očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, smišljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijaće Vam nova ljubavna romansa. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo »izazovnim« situacijama.

PROČITAJTE: Teško vam je da trenirate u svom domu, ovi saveti će vam pomoći

 

Ribe

Ne zavaravajte se, ako postoji ljubitelj moći i uticaja, onda ste to vi. Pažnja i nastupi pred javnošću sasvim su druga stvar. Zavođenje ili hipnotizovanje masa jeste još jedan od vaših skrivenih talenata. Bićete vrlo osetljivi na energiju drugih ljudi i vešto izbegavati susrete ili druženja koja vam ne odgovaraju. Cinično očekujete razočaranja, ali vreme čuda neće vas zaobići. Osnovna porua je: optimizam vam otvara nova vrata. Uživajte u carstvu ljubavi i uz voljenu osobu.

Komentari (0)

Loading