Horoskop

Stiže retrogradni Merkur: Spremite se za pravu kosmičku oluju

Retrogradni Merkur je blizu. Počinje od 30. januara i "besneće" do 20. februara, a mnogima će doneti haos u komuikaciji. Koji znakovi će najviše ispaštati, pročitajte u nastavku...

Stiže retrogradni Merkur: Spremite se za pravu kosmičku oluju

Zbog haotičnog delovanja retrogradnog Merkura, određeni znakovi osetiće njegove efekte i to već u prvoj polovini. Brzopletost, lascivnost i problemi u komunikaciji biće izraženiji, a mnogi problemi u ovom periodu isplivaće na površšinu. Neka prijateljstva i saradnje će se prekinuti, rešavaće se bitna pitanja, dok strpljenje nijednom znaku neće biti jača strana. 

Svi će doživeti prvu veliku retrogradnost godine drugačije, a evo koji horoskopski znaci će u periodu od 30. januara do 20. februara doživeti pravu kosmičku vožnju, prenosi „Srpski telegraf". 

Ovan 

Strpljenje nije vaša jača strana, ali moraćete da ga prizovete tokom predstojeće retrogradnosti - posebno kada je reč o timskom radu. Deljenje mišljenja u okruženju lako može postati grubo ako ne budete birali reči, jer je veća verovatnoća da će ljudi pogrešno protumačiti nešto što govorite i uvrediti se. Budite posebno pažljivi i razmislite kako izražavate svoje misli u radu sa drugima.

Nedeljni horoskop do 25. januara: Velike ljubavne turbulencije, posebno za jedan znak

Photo by cottonbro from Pexels

 

Bik

Ova retrogradnost će imati posebno snažan uticaj na vaš poslovni život, zato nemojte biti iznenađeni ako naiđete na kašnjenja sa projektima ili imate problema sa profesionalnim izražavanjem. Umesto da unapredite nove poduhvate u karijeri, iskoristite ovo vreme da ponovo razmotrite prošle ideje i analizirate svoj plan. Kada se završi, bićete sveži i spremni da dobijete igru uz više samopouzdanja.

Blizanci 

Pokušajte da ne pravite previše pretpostavki tokom predstojeće retrogradnosti, jer bi vam Merkurove zabune mogle otežati da jasno vidite pravu sliku. Merkur je vaša vladajuća planeta i njegovo usporavanje moglo bi vas zarobiti, pretvarajući lična uverenja u krute dogme. Držite se otvorenog uma dok se krećete morem potencijalno pogrešnih komunikacija i budite spremni da proširite svoje vidike kako biste razmotrili više stanovišta.

Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu: Period velikih promena

Photo by Nadezhda Diskant from Pexels

 

Rak 

Ova retrogradnost od vas će traži puno toga. Umesto da se emocionalno upustite u tuđe probleme, iskoristite ovaj period za duboko unutrašnje razmatranje i ispitivanje svoje emocionalne snage. Ako ste spremni da razmišljate izvan okvira i verujete svojoj intuiciji, možete početi da radite na starim ranama koje su vas opterećivale i ostaviti ih iza sebe zauvek.

Lav 

Ova retrogradnost pogađa sektor vaših odnosa, pa ćete možda osetiti određenu napetost u ljubavnom životu. Prošla neslaganja mogla bi se ponovo pojaviti - a mogla bi iskočiti i nova ako niste pažljivi u vezi sa svojim rečima. Iskoristite ovo kao priliku da budete objektivni u vezi sa problemima vašeg partnerstva i pokušate da se pozabavite spornim tačkama, umesto da ih gurate u stranu.

Devica

Kao jedan od prirodno najorganizovanijih znakova zodijaka, Merkurove igrice biće najfrustrirajući deo ove pozadine. Čak će i vaši napori u planiranju budućnosti naići na prepreke i zabunu, pa je najbolje da budete fleksibilni u pogledu vremena. Veća je verovatnoća da će svi sada kasniti ili mešati vremenske pojmove - uključujući i vas - pa pokušajte da ostavite malo prostora za pomeranje datuma sastanaka.

Najopasniji astro znakovi: Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Photo by Maksim Goncharenok from Pexels

 

Komentari (0)

Loading