Horoskop

Ljubavni horoskop za 27. jun: Idealno vreme da prebolite bivšu ljubav!

Ljubavni horoskop za 27. jun donosi nove emotivne početke i puno osmeha.

Ljubavni horoskop za 27. jun:  Idealno vreme da prebolite bivšu ljubav!

Ljubavni horoskop za 27. jun jednom znaku donosi dinamiku u vezi...

Ovan

Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Bik

Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

 

Blizanci

Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

Ljubavni horoskop za 27. jun - Imate dobru ljubavnu strategiju

Rak

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Lav

Dolazi vam jako zanimljiv period. Očekuje vas dosta lepih dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim osobama. Vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radosnicama i talasima ljubavi. Osim toga, sada je pravi trenutak da isprobate i sve čari sastanaka na slepo, ukoliko imate nameru da uradite nešto što inače ne biste. Vodite računa o tome da svoja osećanja jasno komunicirate kako neki vaš blizak prijatelj ne bi pomislio da želite nešto više, jer to može ugroziti vaš odnos. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.

Devica

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Ljubavni horoskop za 27. jun - Sledite vaš instikt

Vaga

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpion

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Strelac

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubavni horoskop za 27. jun - Zbog nervoze, svađe na vidiku

Jarac

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Vodolija

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Ribe

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Komentari (0)

Loading