Horoskop

Mesečni horoskop za septembar: Vage, dobijate novu snagu i inspiraciju, OVAJ znak posebno nek povede računa o finansijama

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine je pred vama

Mesečni horoskop za septembar: Vage, dobijate novu snagu i inspiraciju, OVAJ znak posebno nek povede računa o finansijama

blessing-ri/unsplash

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za septembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za septembar ..

 

Ovan

dnevni horoskop

Septembar vam donosi značajan napredak u raznim aspektima života. Venera i Merkur će se vratiti u direktan hod. Vi ćete pažljivo planirati buduće akcije, a ljubav i finansije su u prvom planu. Jupiter kreće retrogradno, a budući da se ova planeta nalazi u vašem polju novca, to ukazuje na reviziju finansijske situacije. Prihodi koje ste toliko dugo čekali, da im se više ne nadate, sada mogu stići, pa će to biti iznenađenje na vas. Čuvajte se povreda.

Bik

dnevni horoskop

Tokom septembra osetićete ubrzanje. Venera, vaša vladajuća planeta, kreće napred. Stabilizacija na finansijskom planu. Vaša želja za emotivnom i poslovnom ekspanzijom raste. Povedite računa o komunikaciji i informacijama, jer Merkur će postati direktan u drugoj polovini meseca. Iskoristite septembar za dublje razmatranje svojih ambicija. Pojačan apetit.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Septembar donosi pomak napred. Venera se vraća u direktan hod u vašem polju komunikacija, što poboljšava odnose i saradnju. Mlad Mesec aktivira vašu kuću doma i porodice, inspirišući promene u prostoru i odnosima. Aktivno komuniciranje i rad na projektima biće naglašeni. Mars u vašem polju kreativnosti pojačava vašu energiju i odlučnost. Vitalni ste.

Rak

dnevni horoskop

Venera kreće direktno u vašem polju finansija, što vam pomaže da pronađete nove načine za prihod. Mlad Mesec donosi promene u komunikaciji i putovanjima. Merkur kreće direktno, olakšavajući planiranje i organizaciju. Postavite temelje za buduće projekte. Sunce i Mars vas motivišu da se više posvetite porodici i domu. Osetljiv stomak.

Lav

dnevni horoskop

Venera kreće direktno u vašem znaku, podstičući ljubav i harizmu. Mlad Mesec donosi mogućnosti za finansijski napredak. Merkur će se vratiti u direktan hod, što pomaže komunikaciji i pregovorima. Vaša kreativnost i entuzijazam privlače pažnju, a Sunce i Mars u vašem polju komunikacije donose dinamičan period. Zdravlje je stabilno.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Septembar vam donosi stabilizaciju finansija. Mlad Mesec i direktni Merkur u vašem znaku podstiču nove početke. Iskoristite ovu energiju za lični rast i postavljanje ciljeva. Sunce i Mars u vašem polju finansija motivišu vas da radite na materijalnim aspektima života. Nervoza.

Vaga

dnevni horoskop

Venera se ide direktno u vašem polju društvenih veza, što podržava harmoniju i saradnju. Mlad Mesec donosi nove prilike u vezi sa prijateljstvima i ciljevima. Direktan Merkur olakšava komunikaciju. Vaša sposobnost za pregovaranje će se istaći, a Sunce i Mars u vašem znaku daju vam snagu i inspiraciju. Vitalni ste.

 

Veliki mesečni horoskop za septembar donosi preokrete...

 

Škorpija

dnevni horoskop

Venera kreće direktno u vašoj desetoj kući, donoseći stabilnost. Direktan Merkur donosi kvalitetniju komunikaciju. Osluškujte svoje instinkte i intuiciju. Sunce i Mars u vašem polju tajni i introspekcije donose vam priliku da se suočite sa svojim strahovima i transformišete se. Nesanica.

Strelac

dnevni horoskop

Septembar donosi napredak u odnosima sa Venerom koja kreće direktno. Mlad Mesec i direktan Merkur podstiču nove prilike u društvenim i profesionalnim sferama. Osluškujte ideje koje vam dolaze. Sunce i Mars u vašem polju društvenih veza povećavaju vašu vidljivost i angažman. Upoznajete zanimljivu osobu. Zdravlje je stabilno.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Sada je pravo vreme da se istaknete. Mlad Mesec vam donosi priliku za unapređenje karijere i postizanje javnog priznanja. Partner pokazuje novu ambiciju u karijeri. Slobodni, iznenađenja su moguća. Pun Mesec 29. septembra donosi promene u domu i porodici. Sunce i Mars u vašem polju karijere čine vas ambicioznim i daju vam energiju za postizanje ciljeva. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

dnevni horoskop

Septembar donosi povoljan period za nove odnose i harmoniju u vezama. Venera kreće direktno 4. septembra, otvarajući vrata za romantične susrete i bolje međuljudske odnose. Povedite računa o finansijama i investicijama. Mlad Mesec sredinom meseca donosi nove finansijske mogućnosti. Energija se usmerava ka duhovnom rastu i učenju, ali budite oprezni tokom putovanja. Zdravlje je stabilno.

Ribe

dnevni horoskop

Septembar će vam omogućiti brže prevazilaženje prepreka ka ostvarenju ciljeva. Venera kreće direktno 4. septembra, donoseći povoljne odnose i nove mogućnosti u poslu i ljubavi. Pripazite na ishranu i zdravlje. Ovo je vreme za osvežavanje veza i uspostavljanje novih kontakata. Krajem meseca, fokus će biti na finansijskim strategijama i obavezama. Pun Mesec 29. septembra podseća vas da se posvetite onome što vas ispunjava i podržava finansijski rast. Proverite hormone.

Komentari (0)

Loading