Horoskop

Horoskop za 29. oktobar: Lavovi sutra ne igrajte na šarm, Blizanci prošlosti je mesto u prošlosti

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2023. godine donosi neočekivano

Horoskop za 29. oktobar: Lavovi sutra ne igrajte na šarm, Blizanci prošlosti je mesto u prošlosti

Photo by Scott Webb on Unsplash

Horoskop za 29. oktobar 2023. godine

Ovan: 
 

Posao:  Ovaj dan bi trebalo da posvetite isključivo sebi i aktivnom odmoru, prijaće vam. Nije povoljan dan za veće poslovno angažovanje.

Ljubav:  Vrlo dobar dan je u najavi kada su nova poznanstva u pitanju. Širite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Tipični predstavnici Bikova najverovatnije će pokušati zaobići veće obaveze ovog drugog dana vikenda i posvetiti se odmoru i opuštanju.

Ljubav: Neki važni razgovori mogli bi danas da se odvijaju na vašem partnerskom planu.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

.



Blizanci

Posao:  Prilično promenljivog raspoloženja dočekujete kraj vikenda. Prijalo bi vam društvo ili savet prijatelja.

Ljubav: Bavite se pozitivnom stranom vašeg odnosa, a prošlost ostavite tamo gde joj je i mesto.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Horoskop za 29. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo ovaj dan da posvete prvenstveno odmoru i nezaobilaznom druženju sa prijateljima u kućnoj atmosferi.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte povoljniji period za ljubavnu inicijativu.

Zdravlje: Odlično.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav
 

Posao: Nemate naglašenu podršku i pomoć sa strane, tako da ćete se morati osloniti na sopstvene snage danas, a to vas može malo usporiti, a vi to baš i ne volite.

Ljubav: Tokom ove nedelje za očekivati je da upoznate osobu koja ne pada tako lako na šarm. Moraćete više da se potrudite da bi je osvojili.

Zdravlje: Vrlo dobro.



Devica

Posao: Device bi uveliko trebalo da su obavile detaljne pripreme za početak sledeće radne sedmice, a moguće je i obnavljanje kontakta sa nekim saradnikom iz prošlosti.

Ljubav: Povoljan ljubavni dan nalazi se pred svim predstavnicima ovog znaka koji imaju jasnu situaciju i znaju šta žele. Neodlučni, vreme prolazi, smislite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 29. oktobar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: I drugog dana vikenda nema potrebe za nekom žurbom i forsiranjem. Odmorite, lagano se pripremite za naredni poslovni period, koji bi trebalo da bude uspešniji od prethodnog.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, ukoliko priču ostavite po strani, a više se posvetite konkretnim ljubavnim potezima. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovaj drugi dan mogle da provedu u odličnom raspoloženju i zadovoljne razgovorima koje bi mogle da imaju u vezi nekih budućih poslovnih projekata. Vreme radi za vas.

Ljubav: Sjajan dan je i za sve vrste ljubavnih akcija. Vama bar strasti nikada ne nedostaje, stoga uživajte maksimalno.

Zdravlje: Odlično.

Strelac
 

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Strelca trebalo bi da daju sebi malo oduška, i pre svega odmore. Biće obaveza još koliko sutra, sve može da sačeka.

Ljubav: Treba da se opustite, ne hvatajte se suviše za sitnice, posebno ne iz prošlosti i samo tako ćete ostvariti solidnu komunikaciju.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.


Jarac

Posao: Jarčevi će i danas imati svašta na umu da odrade. Savet je da ne zapostavite i odmor, ništa neće pobeći ako se malo opustite.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavnih dešavanja trebalo bi da imaju svi predstavnici ovog znaka koji su planirali neke zajedničke aktivnosti sa osobom do koje im je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Vodolija

Posao: Za većinu Vodolija nije preporučljivo da se previše zamaraju danas. Ukoliko nešto vanredno i neodložno iskrsne odreagujte, u suprotnom imajte na umu odmor i relaksaciju.

Ljubav: Ukoliko uživate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe to je odlično, a vi se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Odlično.


Ribe

Posao: Ribe, pred vama je jedan od opuštenijih dana i iskoristite gad a ono što ste propustili a vezano je za druženje sa prijateljima, izlaske, nadoknadite. Uživajte u dobrom društvu.

Ljubav:  Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko potencijalno finih povratnih reakcija od osobe koja vam se već neko vreme dopada. Opustite se i ne razmišljajte previše ni o čemu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 29. oktobar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading