Horoskop

Horoskop za 30. oktobar: Vodolije i Vage očekuje novo poznanstvo ili ljubav na prvi pogled, a evo koji znak je pred problemom

Dnevni horoskop za 30. oktobar 2023. godine ukazuje na mogućnosti i probleme

Horoskop za 30. oktobar: Vodolije i Vage očekuje novo poznanstvo ili ljubav na prvi pogled, a evo koji znak je pred problemom

Photo by Clay Banks on Unsplash

Horoskop za 30. oktobar 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Ovnove bi tokom ovog ponedeljka mogao da očekuje malo sporiji start bilo po pitanju pojačanog angažovanja, bilo po pitanju pokretanja nekih novih ideja. Vodite računa o finansijama, mogući su neplanirani troškovi.

Ljubav: Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrešavanjem.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Prvi radni dan u nedelji Bikovi dočekuju u dobrom ritmu i raspoloženju. Dosta poslovnih obaveza i dalje će vas okupirati, ali nemojte gubiti strpljenje, već kora po korak krenite ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Potrebno je da date malo više slobode osobi do koje vam je stalo, smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

.



Blizanci

Posao: Povoljne su okolnosti za započinjanje novih projekata. Računajte na veliku podršku osoba koje itekako cene vaš rad i trud i svakako prihvatite njihovu velikodušnu pomoć.

Ljubav: Partner će biti više nego spreman da vam se na sve moguće načine posveti i približi, a vi dajte sve od sebe da uzvratite.

Zdravlje: Umor vam može zadavati manju glavobolju.

Horoskop za 30. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Budite otvoreni za sugestije i promene u dosadašnjem načinu rada. Moguća je pomoć neke uticajne osobe.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze dozvoljavaju, trebalo bi da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu, u suprotnom su moguće kritike.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav
 

Posao: Još jedna veoma izazovna radna sedmica je pred Lavovima, i ma koliko mislili da su se svi urotili protiv vas i da vam malo šta ide od ruke, imaćete dovoljno energije i pre svega motivacije da se sa svim poteškoćama izborite na samo vama svojstven lavovski način.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Ne dajte se zbuniti ma koliko bilo intrigantno novo poznanstvo.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalne regije.



Devica

Posao: Na poslovnom planu ove sedmice otvoriće vam se brojne šanse i ponude, a vi ih samo trebate prepoznati i iskoristiti u pravom trenutku. Nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana.

Ljubav:  Treba da u vaše odnose unesete više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignete sve na jedan još viši i bolji nivo. Probajte još koliko danas, nećete se pokajati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Horoskop za 30. oktobar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Vage bi trebale sa dosta entuzijazma i poletno da dočekaju početak nove radne sedmice. Očekuje vas dosta toga pozitivnog počev od okruženja, pa preko nekih poslovnih ponuda koje valja razmotriti.

Ljubav: Ljubavna vrata su vam otvorena za bezmalo sve akcije i ideje koje ste na tom polju zamislili. Moguće je iznenadno novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Od samog starta moguće je da vam bude ponuđen neki novi dogovor, ili razgovor o novom poslu ili projektu.

Ljubav: Zauzete Škorpije imaće sve preduslove da uživaju sa svojim partnerima, budu strastvene i veoma dobro raspoložene. Prošlost ostavite iza sebe i okrenite se i gledajte samo ka budućnosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac
 

Posao: Povoljan dan na polju posla očekuje Strelčeve. Tenzije su splasle i možete očekivati nešto opušteniji pristup svakodnevnim obavezama.

Ljubav: Osećaj da ste u raskoraku sa dragom osobom, mogao bi da vas navede na razmišljanje o preispitivanju nekih sopstvenih stavova.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Jarac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Jarčeva ovog ponedeljka. Sve ide po planu ali budite za nijansu strpljivi prema poslovnom okruženju, posebno prema onima koji ne mogu da isprate vaš tempo.

Ljubav: Možda nećete biti zadovoljni kako se partner ponaša prema vama. Strpljivo pokušajte da saznate o čemu je reč.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Vodolija

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažovanja za većinu tipičnih Vodolija. Savet je samo da izbegnete impulsivne odluke i reakcije, ma kolko vam svi išli na živce.

Ljubav: Moguće sasvim novo poznanstvo sa dosta mlađom intrigantnom osobom, povezanom na neki način sa vašim poslovnim okruženjem.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.


Ribe

Posao: Ribama nije preporučljivo da prvi radni dan u sedmici započnu lošom komunikacijom, jer ma koliko vi bili u pravu nećete ništa pozitivno postići. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Razmislite o svojoj angažovanosti u sferi ljubavi, ukoliko želite da neke stvari preokrenete na vaše opšte zadovoljstvo.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Horoskop za 30. oktobar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading