Horoskop

Horoskop za 31. oktobar 2023. godine: Vodolije čeka ogromno ljubavno iskušenje, Strelčevi će izgoreti na poslu

Horoskop za 31. oktobar 2023. godine donosi velike promene

Horoskop za 31. oktobar 2023. godine: Vodolije čeka ogromno ljubavno iskušenje, Strelčevi će izgoreti na poslu

Horoskop za 31. oktobar 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Ovnova, posebno zbog dodatnih obaveza pa će vam biti potrebna bolja organizacija. Moguće odlaganje kraćeg službenog putovanja.

Ljubav: Prosečan dan, ili možda ispod proseka, očekuje vas na ljubavnom polju. A da ipak inicijativu prepustite drugoj strani!

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Potencijalno odličan  radni dan očekuje tipične Bikove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Posebno lep dan mogli biste da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo lako bi moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Odlično.

.



Blizanci

Posao: Ne plašite se da uđete u koštac sa mogućim izazovima jer sve što se bude dešavalo i te kako će imati uticaja na vašu poslovnu budućnost.

Ljubav: Bilo bi dobro da zatvorite prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti pre nego što se upustite u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 31. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Očekuje vas dosta kontakata sa novim saradnicima, možete da očekujete i nove poslovne ponude ukoliko se dodatno angažujete i zatražite pomoć od nekih uticajnijih osoba.

Ljubav: Pokušajte makar da skratite procese analize i sigurnosne provere osobe koja vam se već izvesno vreme dopada. Ponekada vredi rizikovati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav

Posao: Bitno je da smanjite vaša megalomanska očekivanja, strpite se i ne ulazite u konflikte ni sa saradnicima ni sa nadređenima i sve će biti u redu.

Ljubav: Visok nivo strasti pratiće Lavove ovog dana. Ne preostaje drugo nego da se prepustite i uživate u svim onim čarima koje ljubav donosi bilo da vi zavodite ili vas zavode.

Zdravlje: Pričuvajte se manjih fizičkih povreda.



Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, bar kada su osnovne poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Bez izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i jednostavno uživajte.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Horoskop za 31. oktobar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se ovih dana poklope na način koji odgovara pripadnicima sazvežđa Vage. Povoljan period za sve oblike kreativnog angažovanja.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili nerešena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste ili, pak, da bolje razumete greške druge strane.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Ne treba da žurite sa donošenjem odluka ni u jednom poslovnom segmentu, već budite dovoljno mudri da realno sagledate kako stvari stoje.

Ljubav: Slobodne Škorpije, vreme je za akciju. Ništa se neće desiti ako sedite i čekate.

Zdravlje: Pričuvajte se manjih fizičkih povreda.

Strelac
 

Posao: Maksimalno angažovanje na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Strelčeva ovog utorka. Možete očekivati značajniju podršku i pomoć osoba iz prošlosti ili bivših saradnika.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom zanimljivom osobom. Pažljivo procenite situaciju, da vam neki bitan detalj ne promakne.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.


Jarac

Posao: Povoljni astrološki aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan većini tipičnih Jarčeva. Radne energije i elana vam nikako neće nedostajati.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, društvene mreže, izlasci sa društvom, okupljanja, sve će vam to i te kako prijati. Pokrenite se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.


Vodolija

Posao: Bilo bi dobro da pokrenete bar jednu jaku inicijativu ukoliko vam aktuelne okolnosti to dozvoljavaju. Neko od saradnika vas može uporno opstruirati u vašim namerama, stoga vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Slobodne Vodolije, možete se naći pred velikim iskušenjem, da je više osoba zainteresovano za vašu malenkost, mlađih uglavnom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.


Ribe

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Riba dodatnu reorganizaciju. Mogući su problemi sa papirologijom ili prepreke tehničke prirode.

Ljubav: Oboje imate potencijala da jedno drugom napravite najbolju dimenziju odnosa, da se bavite svojom vezom, željama i potrebama. Budite posvećeni jedno drugom, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 31. oktobar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading