Horoskop

Dnevni horoskop za 1. novembar 2023. godine: Stravično ljubavno razočaranje čeka jedan vatreni znak, a ko ima problem na poslu

Dnevni horoskop za 1. novembar 2023. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 1. novembar 2023. godine: Stravično ljubavno razočaranje čeka jedan vatreni znak, a ko ima problem na poslu

Horoskop za 1. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Za većinu tipičnih Ovnova problem bi i danas mogla biti organizacija, stoga budite maksimalno strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Dosta vremena i energije oduzeće vam poslovni segment, tako da će sfera ljubavi biti u drugom planu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Pored tekućih moguće je da vas danas očekuje i nekoliko zaostalih poslova koje morate rešiti jer su u pitanju rokovi.

Ljubav: Konkretan direktan razgovor sa dragom osobom može vam danas doneti razrešenje neke važne dileme.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

.



Blizanci

Posao: Blizanci, trebalo bi da budete oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju. Posavetujte se sa nekim iskusnijim, možda će vam biti potreban savet.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas ne bi bilo mudro potezati priče o nekim temama iz prošlosti, ostavite ih za neki povoljniji trenutak.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Horoskop za 1. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Rakovi će imati pune ruke posla. Ništa strašno, odredite prioritete i ne bi trebalo da imate većih zastoja.

Ljubav: Ukoliko ne uspete da iskontrolišete pojačanu nervozu zbog viška informacija u glavi, bilo bi najbolje da u sferi ljubavi ovaj dan uglavnom prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav

Posao: Dobra organizacija neće biti dovoljna da sve prođe bez većih komplikacija. Potražite pomoć proverenih saradnika ukoliko želite da izbegnete nagomilavanje obaveza.

Ljubav: Slobodni Lavovi, nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratnom delu.



Devica

Posao: Iako ćete neke situacije morati da rešavate iz više pokušaja, ne bi trebalo da se obeshrabrite, uspećete da se i sa tim izazovom izborite uspešno.

Ljubav: Može vas zaintrigirati poznanstvo koje dolazi iz prijateljskog okruženja ili neko sa kim ste već bili u nekom kontaktu.

Zdravlje: Mogući problemi sa nešto slabijom cirkulacijom.

Horoskop za 1. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Postoje realni izgledi da određena inicijativa bude pozitivno prihvaćena, naročito od onih sa viših pozicija hijerarhijske lestvice. Ako ste već nešto tako namerili, hrabro napred.

Ljubav: Bez nagoveštaja krupnijih promena i nekih ozbiljnijih poteza na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Na prvi pogled uobičajen i miran radni dan suštinski bi mogao da predstavlja bitnu prekretnicu za većinu Škorpija. Uzmite sve opcije u razmatranje i ne brzajte sa odlukama.

Ljubav: Trebalo bi da preuzmete ključnu reč i u partnerskoj komunikaciji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac
 

Posao: Očekuje vas pojačan obim obaveza, pa bi prvenstveno trebalo da se pozabavite zaostalim obavezama pre nego što prihvatite nove. Bitno je da ne žurite već radite u skladu sa svojim mogućnostima.

Ljubav: Vidljivo razočaranje može vas pratiti u sferi ljubavi ukoliko ne uspete da iskontrolišete impulsivnost i ishitrene odluke.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.


Jarac

Posao: Vidljiv radni elan i želja za dokazivanjem biće danas prisutni kod većine Jarčeva. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Bez naznaka kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namerama.

Zdravlje: Sasvim solidno.


Vodolija

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Vodolija. Pojačan obim posla, sa dosta promenljivom energijom, ali uspećete da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Mogući  su  manji ljubavni nesporazumi sa dragom osobom. Pokušajte da budete strpljivi i pronađete zajedničko kompromisno rešenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Ribe

Posao: Potrudite se da budete što jasniji u iznošenju stavova, ali ponovite ako zatreba najtrivijalnije stvari jer verovatno vas niko ništa ne razume.

Ljubav: Opuštena atmosfera i prijatno društvo daju realne šanse za novo poznanstvo ili flert, i to sa mlađom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, sitnih kostiju.

Horoskop za 1. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading