Horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2023. godine: Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike OVOG znaka očekuje velika poslovna prilika

Mesečni horoskop za novembar 2023. godine donosi neočekivane nove početke

Mesečni horoskop za novembar 2023. godine: Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike OVOG znaka očekuje velika poslovna prilika

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Pročitajte mesečni horoskop za novembar 2023. godine...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao:  Početak jeseni  karakterišu dobri aspekti i dobra atmosfera u kolektivu, potrudite se da sve što možete da uradite za marketing vaše kompanije. Od 05.-09.10. Vaši poslovni pristupi  polako dobijaju na značaju,  na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto.

Nemojte biti nametljivi jer ćete proizvesti kontra efekat. Od 09.-11.10. neke finansijske obaveze možete rešiti u ovom periodu i  ukoliko vam treba veća suma novca, povoljni su momenti za kredite.

Od 11.-16.10. jedan od saradnika bi mogao neprijatno da vas iznenadi iznošenjem nekih podataka u javnost, koji svakako ne bi trebalo da budu transparentni. Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom pogrešnom smeru.

Problem bi mogle biti finansije, novac će otići na rashode ali  neki prilivi dolaziti da vas neplanski. Od 16.-23.10. imaćete neke izvore  informacija koje će vas iznervirati, imaćete problem u dogovorima,  sa papirima, mogući su problemi sa  promenama planova. To donosi mnogo nervoze i nedovršenih komunikacija sa saradnicima.

Od 23.-29.10. povoljniji period za vas  na poslovnom planu, možete realizovati većinu aktivnosti koje ste zacrtali. Odnos sa onima sa kojima radite će se popraviti, a od strane nadređenih možete da očekujete više poštovanja  vašeg autoriteta i integriteta.

Sam kraj meseca posle 29.10. problem bi mogle biti  opet finansije, ali se vi potrudite da to nekako prevaziđete.

Ljubav: Početak oktobra  za one Ovnove koji su u emotivnim vezama, donosi prijatnu atmosferu u vazama, ali vi i partner morate dati jedno drugom više slobode. Provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi.

Ono što i je najbitnije ne prenosite poslovne probleme na partnera.Od 10.10. partnerski odnosi u ovom periodu  zahtevaju više energije i bolju organizaciju. Partner može biti nervozniji  nego inače,  vi ćete nekako  uspeti da pronađete pravi način da smirite strasti i poboljšate odnos sa voljenom osobom.

Druga polovina meseca je okarakterisana poboljšanjem situacije u postojećim emotivnim  relacijama. Imate mogućnost da činite lepe stvari, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od partnera. Treba da budete što iskreniji, otvoreniji i stavite partneru do znanja svakim svojim postupkom koliko vam znači.

Treba da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog putovanja. Slobodni Ovnovi, dobra komunikacija sa osobom preko posla ili sa poslovnog  puta. To je osoba koja vam može  doneti   pozitivnu energiju i i malo opuštanja. Druga polovina meseca donosi malo inertniju situaciju.

Zdravlje: Ovnovima početak meseca donosi  oslabljen imunitet, iako vi to ne uzimate za ozbiljno. Ne dozvolite da prehlada preraste u nešto više, tretirajte je na vreme i na pravi način.

Druga dekada oktobra bolovi u leđima, rukama, nogama, mišićima potreban  je odmor. Kraj meseca  donosi pad energije, što se najviše može odraziti  na disajnim putevima, alergijama, astmi.

Bik

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca oktobra na poslovnom planu Bikova biće  zadovoljavajući. Od 05.-09.10. dobra je komunikacija sa saradnicima, poslovne aktivnosti teku svojim ustaljenim tokovima. Imate dobre aspekte za sva finansijska ulaganja i sklapanje ugovora.

U svemu što ste otpočeli idete u dobrom pravcu, mogući su i neki novi, veći projekti da dođu u obzir.

Od 09.-11.10. poslovni segment malo vas više opterećuje i imate osećaj nepoverljivosti i prema saradnicima a i prema samom sebi. Ništa nije toliko strašno i nerešivo, ali će se vama činiti da ste non stop korak napred, pa dva nazad. Malo vas umara cela ova situacija, ali šta da se radi  skupite sve svoje snage i borite se.

Od 11.-16.10. moraćete da neke situacije ponavljate, rešavate tuđe greške, a sve to će vas usporavati i nervirati. Poboljšanje finansijske situacije i mogućnost kontakta sa nekim novim poslovnim saradnikom će vas malo obradovati.

Od 16.-23.10. čini vam se da se sve i dalje  odlaže i da se nastavlja čekanje. Imate veliku podršku od strane poslovnih saradnika pa i nadređenih, ali i to ne menja tu situaciju stagnacije. Morate se naoružati strpljenjem i čekati bolji momenat koji svakako nije daleko.

Od 23.-29.10. Vaši ciljevi počinju da se ispunjavaju i postajete itekako svesni da će one pozitivne promene koje ste priželjkivali vrlo brzo biti realizovane. Sve ono što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Vreme je vaš saveznik, jer vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi.

Ljubav: Jedan turbulentan mesec kad su emotivni odnosi u pitanju za Bikove, naročito početak meseca. Biće nesuglasica, dosta verbalnih rasprava, suprotstavljanja stavova i prepucavanja.

Neke situacije gomilaju negativnu energiju kod vas, potrebna je pojačana samokontrola. Partner ima određene probleme u komunikaciji sa vama. Izražena  napetost.

Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u  vernost druge strane. To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno.  

U drugoj polovini meseca  kreće  stabilizaciju odnosa i pravljenje zajedničkih planova. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja je pred vama.

Lep period pred biće pred vama u kome treba maksimalno da se opustite i partnera motivišete da bude tolerantniji.

Ispoštujte jedno drugo, i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Ne bi bilo loše da obradujete jedno drugo nekim poklonom. Slobodni Bikovi, prva polovina meseca  nosi mogućnost za više poznanstava, vredi se  potruditi i pružiti šansu nekoj priči. Druga polovina meseca donosi mogućnost za ozbiljniju vezu.

Zdravlje: Prva dekada  meseca oktobra zdravlje dobro, bavite se svojom fizičkom kondicijom, zdravom ishranom i jogom.

U drugoj dekadi  meseca bićete umorni, iscrpljeni, to će biti potencijalni  problem. Naspavajte se što više, i brinite malo više o planu ishrane i unosu vitamina. Treća dekada meseca donosi potencijalne probleme  sa kičmom.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Početak oktobra Blizancima donosi dobre poslovne šanse, mogućnost širenje posla i vašu stabilnu poziciju na postojećem poslu. U periodu od 05.-09.10. vi će te uspeti da se nametnete maksimalno, kao i vaš pristup radu, ali razmišljajte i o nekom daljem usavršavanju.

Dosta kontakata vam sledi  sa inostranstvom. Ako ulažete u neku obuku ili školovanje to je  opravdano kada su finansijske transakcije u pitanju. Od 09.-11.10. možete  biti suočeni sa okolnostima i preprekama koje ćete teže  prevazići.

Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada.Od 11.-16.10. osobe iz vašeg radnog okruženja nisu korektne prema vama, postoji čak i mogućnost da vam naprave problem.

Vi ćete ga  rešiti uz nečiju pomoć, ali je  evidentno nerviranje i stres. Ne ulećite u bespotrebne konflikte, dajte sebi vremena da razmislite i odluku donesete hladne glave.

Od 16.-23.10. bićete vrlo praktični, vrlo racionalni i efikasni. Izbegavajte rizične finansijske poteze, obratite pažnju na šta vam odlazi novac.

Od 23.-29.10. kraj meseca donosi promenu situacije na bolje i otvaraju se neke nove mogućnosti konkretno za vašu poziciju preko novih saradnika. Čekaju vas preokreti kojima ste se nadali i neki veliki i jaki događaji koji rešavaju vašu poslovnu budućnost.

Period pred vama doneće ogromne, korenite promene  i morate biti spremni na to. Tenzije po pitanju finansija polako će početi da popuštaju, sledi vam neki priliv koji niste očekivali.

Ljubav: U prvoj polovini oktobra  dosta turbulentno kod Blizanaca koji su u emotivnim vezama. Vi bi da pobegnete od svega, da se na neki način distancirate od loših vesti, informacija, problema u vezi. Partner ima neke svoje primedbe što se vašeg odnosa tiče, ali da, definitivno čeka pravo vreme i mesto pa da ih i izrazi. Niste još uvek spremni da sa partnerom popričate otvoreno o situacijama koje vas muče i pritiskaju. S druge strane, partner će očekivati od vas više inicijative, biće zahtevan, što može  dovesti do varnica i manjih talasanja u vašem odnosu.

 U drugoj dekadi meseca  partnera će sve  iritirati, on će ljubomorisati, pa  će pokušavati da vas provocira  i manipuliše vama. Nema ovde nekog pravog rešenja, osim da pokušate da smirujete tenziju i da se trudite da sa vaše strane sve bude korektno. 

Treća dekada će doneti  donosi mogućnost da vaš odnos bude stabilan, ne dozvolite da vas situacije oko vas nerviraju. Slobodni Blizanci, u prvoj polovini meseca imaju samo komunikaciju sa simpatijom, ali nije pravi trenutak za nešto konkretnije poteze.

U drugoj polovini meseca može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena i pažnje.

Zdravlje: Prva dekada meseca velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom.

U drugoj dekadi oktobra mogući su i problemi sa hormonskim disbalansom. U trećoj dekadi meseca pojačan stres, a brojni Blizanci  mogu imati problema sa hroničnim tegobama. I dalje vam stoji iscrpljenost i umor.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Početak oktobra  za Rakove donosi povećanje obima posla ali u pozitivnom smeru, što vam neće teško pasti. Od 05.-09-10. komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća obuka i za vas i njih na nekim novim projektima.

Od 09.-11.10. može biti i neki novi inostrani posao, a najverovatnije je neki poslovni saradnik koga ciljate već duži period. Ovaj period  vam nudi par jako lepih mogućnosti za zaradu, moguće je da ćete odraditi i neki dodatni posao koji ćete odmah naplatiti.

U periodu od 11.-16.10. nervoza i žurba mogu krenuti već od  početka i verovatno je da ćete morati da odustanete od nekih  planova i prilagodite se novom toku dešavanja.

Od  16.-23.10. kontakti sa nadređenima  vam donose nemir, povremeno jedni druge izbacujete iz takta, dosta je promena poslovnog procesa aktuelno i teško će biti za praćenje. Ovo je   prolazna situacija  i ne bi trebala da ugrozi vaše poslovne relacije.

Od 23.-29.10. poslovi će ići sporije nego što bi trebalo i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti ali opravdajte sebe.

To je neophodno da bi pokrenuli neke stvari u pravom smeru i izbegli kritike na vaš račun. Sam kraj meseca donosi poboljšanje finansijske situacije i stabilizaciju međuljudskih odnosa.

Ljubav: Prva polovina oktobra za Rakove koji su u vezama biće povoljna za planiranje društvenih aktivnosti, okupljanja i izlazaka. Uopšteno stoji vam dobra komunikacija sa neposrednim  okruženjem i prijateljima. To se naravno preslikava i na partnerske odnose, komunikacija generalno biće veoma dobra. 

Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vašu vezu. Sada je trenutak, da stvari  dovedete u potpunosti u normalu i priredite partneru neko prijatno iznenađenje.

Druga polovina meseca vas usmerava maksimalno prema partneru  i njegovim potrebama. Svaka situacija  odisaće pozitivnom energijom i lako će te dogovarati oko svega.

Pružite podršku partneru u svim njegovim aktivnostima i poslovima. Priuštite jedno drugom neke lepe zajedničke trenutke i ubacite malo više romantike u vaš odnos.

Slobodni Rakovi imate povoljne aspekte, spremite se za druženje, za flert, za kontakte sa novim osobama u prvoj polovini oktobra. U drugoj polovini meseca  mogli biste se   zainteresovati za  osobu koja je ostavila veliki utisak na vas. Postavlja se pitanje koliko je ova osoba  zaista iskrena prema vama i da li nešto krije od vas.

Zdravlje: Prva dekada oktobra  vam donosi lošiju  zdravstvenu sliku, bićete izloženi velikom padu energije i imuniteta. U drugoj dekadi meseca mogući  manji  hormonski problemi, sklonost infekcijama, upalama, otežanoj cirkulaciji, probavnim tegobama.

Treća dekada sklonost ka   urološkim smetnjama zbog pada imuniteta.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Pred vama je mesec u  kome je na prvom mestu planiranje novih projekata  i traženje novih partnera. Početak meseca je obeležen pravljenjem planova za  novi  posao, bićete jako uzbuđeni i vi i vaš tim.  

Period  05.-09.10. bitan period za realizaciju nekih vaših ciljeva od kojih ne treba da odustajete i koji su potpuno nepoznati za vas. Možda će vam biti neophodan neki novi saradnik ukolko predlozi koje dobijate ne budu baš   prihvatljivi.

Od 09.-11.10. izazovan period kada je finansijski segment u pitanju, tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti vaše  firme. Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike.

Od 11.-16.10.  postojaće izvesno nerazumevanje saradnika i nadređenih za vaše ideje i  otežana komunikacija će ići do trenutka dok poslovni proces ne bude ozbiljnije ugrožen što se tiče rokova. Vi ćete biti taj  kome se moraju prilagođavati najviše. 

Iskoristite sopstvenu inventivnost i nametnite se. Od 16.-23.10. postoji  mogućnosti da napravite grešku ili neki jači propust, pa savet za vas bi bio bolje da uradite manje stvari, ali kvalitetnije nego da forsirate sve odjednom po čemu ste inače poznati.

Od 23.-29.10. bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju.

To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi,  vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije. Kraj meseca donosi dozu spuštanja tenzije, finansijski plan postaje stabilni a vi malo rasterećeniji generalno.

Ljubav: Pred Lavovima koji su u emotivnim relacijama  je jedan dobar  mesec, fina energija, donosi stabilnost u vašoj vezi. Potrudite se  da radite na svom odnosu i ubacite nove trenutke  i ulepšate  postojeću priču.

Neke stvari koje vam sada smetaju treba da pokušate da promenite zarad budućih dana, poradite na kvalitetu. Ima dobre energije u vazduhu,  sve je na vašoj strani, nemojte kvariti te fine pozitivne stvari koji postoje između vas. Sredina meseca donosi distancu zbog nepoštovanja potrebe druge strane za vaše potrebe i ciljeve.

Budite vi taj koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera. Kraj meseca donosi stabilizaciju, se malo više posvetite svom  odnosu sa partnerom jer postoji dobra energija sa obe strane i lepe mogućnosti u najavi.

Slobodni  Lavovi, u prvoj polovini oktobra imate šansu da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima.  

U drugoj polovini meseca vam predstoji period kada možete uživati u neobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj dekadi oktobra, dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja.

Druga dekada  donosi dosta hroničnih problema, na prvom mestu sa disajnim putevima, alergijama, astmom. U trećoj dekadi meseca problemi u stomačnoj regiji a moguće su i jače glavobolje ili nesanica.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembarr, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca  donosi nove  poslove ili komunikaciju sa novim saradnicima što treba da sačekate spremni. U periodu od 05.-09.10 . biće dosta novosti u samom procesu rada vi ćete se prilagoditi svemu. Moraćete možda i na neku dodatnu obuku, što će vam generalno i prijati.

Kad su odnosi sa kolegama u pitanju ne potežite neke priče iz prošlosti. Opremite radni prostor nekim novim delovima enterijera i time poboljšajte svoje raspoloženje. Od 09.-11.10. slede neki problemi i ograničenja u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova. Moraćete se  prilagođavati novim programima i to vam donosi dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja.

Od 11.-16.10. uložite lične napore i potražite pomoć proverenih saradnika da prevaziđete novonastalu situaciju i ne dovedete rokove za izvršenje posla u pitanje. Od 16.-23.10. jedan korak napred, dva unazad i u tom ritmu bićete tokom celog perioda, nemojte pokazivati znake nervoze to će pogoršati situaciju u kolektivu.

Vodite računa o obavezama koje morate izmiriti. Od 23.-29.10. sledi stabilizacija na poslovnom planu i smanjenje tenzije, što će dovesti i do rasterećenja i vašeg kvalitetnijeg obavljanja poslovnih zadataka. Sam kraj meseca donosi smirivanje u sferi finansija i pomoć od strane proverenih saradnika.

Ljubav: Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa. Trebalo bi da se potrudite i ispunite partneru  neku posebnu želju u vezi nekog puta koji ste ranije planirali.

Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i poslova. Ako je odnos pretrpeo neke turbulencije u prethodnom periodu, sada mnogo lakše možete srediti situaciju zajednički.

Morate malo otvorenije pričati o svim temama i dokazati da vam je stalo do druge strane.

Pročitajte: Svi horoskopski znakovi imaju boje koje bi trebalo da izbegavaju u širokom luku! Evo koje nisu u skladu sa vašim ZVEZDANIM karakterom

Sredina meseca može doneti probleme u vezi zbog uplitanja ljudi sa strane, što će dovesti do rasprava i tračeva koji se tiču vas a nisu istiniti. U drugoj polovini meseca bićete bolji u svakom pogledu, sumiraćete postojeće stanje i bićete zadovoljni trenutnom situacijom.

Usklađeni ste sa voljenom osobom, krenućete napred vaš odnos i praviti planove za buduće vreme. Slobodne Device,  jedna komunikacija se lepo razvija i ne treba žuriti, pustite neka ide, polako ali sigurno.

U drugoj polovini postoji neko najverovatnije i preko poslovnog segmenta, prijatelja ili društvenih mreža ko je već duže vreme zainteresovan za vas. Moguće je da ćete ovoj osobi dati priliku i dozvoliti joj da vam se više približi.

Zdravlje: Devicama prva dekada  meseca donosi dobro zdravlje, bavite se svojom fizičkom kondicijom, zdravom ishranom i jogom. Druga dekada oktobra može doneti  probleme sa stomakom, glavobolje i jače prehlade prouzrokovane padom imuniteta.

Pojačajte ishranu i unos vitamina. U trećoj dekadi meseca biće potrebno da se psihički I fizički  rasteretite što više je moguće.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca, preciznije period od 05.-09.10. Vage, imate odličan period za ostvarenje  poslovnih ciljeva i proširivanje  posla na neke potpuno nove segmente.

Sve će ići u nekom novom smeru koji je novina za sve vaše kolege i nadređene, ali ne i za plasman na tržište  gde će odziv na te novine biti povećana profitabilnost i rast u očima konkurencije.Od 09.-11.10. imaćete problema u organizaciji posla jer većina vaših kolega neće biti raspoloženi da rade po vašem modelu.

Poprilično izazovan period biće  za odnose sa  nadređenima, vaši  postupci treba da idu su u smeru   da ne dovedete kompaniju na rizičan teren. Od 11.-16.10. period je za  rešavanje pitanja koja su vam zaostala  , neke finansijske obaveze, papirologiju i formalnosti.

Uz sve to  ćete uspeti da ugrabite i dovoljno vremena da biste ostvarili neke  kontakte sa važnim poslovnim partnerima.

Od 16.-23.10. imaćete problema sa saradnicima, vaši načini vođenja posla ne odgovaraju mnogima. Možda dođe i do prekida neke saradnje. Morate biti dobro pripremljeni i odreagovati tako da poslovni proces ne trpi.

Od 23.-29.10. morate se pozabaviti  rešavanjem pitanja koja su vam zaostala  , nekim finansijskim obaveza, papirologijom. Poslednja sedmica oktobra  donosi poboljšanje na polju posla, bolju organizaciju, ali i neke manje šanse za nove poslove ili za neke koji su prekinuti u prošlosti a imaju mogućnost produženja.

Vi bi trebali da budete centralna figura krajem meseca u nekom projektu.

Ljubav: U prvoj polovini oktobra  dolazi do distanciranja u komunikaciji zbog vaše prezauzetosti poslom i trčanjem na poslovne sastanke i putovanja.  Težak  period je za partnerske odnose, jer druga strana nema razumevanja za vaše probleme što daje međusobnu neusklađenost.

Obratite pažnju na koji način komunicirate sa partnerom, svakako vam niko nije kriv  zbog vaše neorganizacije ili promenjenih okolnosti.  Morate u komunikaciju uneti  više neke pozitivne energije, jer imate i vi i druga strana neku lošu energiju.

U drugoj  polovina meseca imate dobre preduslove  da iskoristite i provodite više vremena sa partnerom. Nemojte da  budete zatvoreni, već krenite u akciju. Unesite  dobro raspoloženje i veću povezanost  sa drugom stranom. Uživaćete zajednički u danima ispunjenim mirom i ljubavlju i blagostanju sa porodicom I partnerom.

 Potrudite se da krajem sedmice negde otputujete, da bi malo smanjili tenzije u odnosima. Slobodne Vage družite se, veselite se, provodite se, sve je na vašoj strani. U drugoj polovini meseca možete  upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti nešto u vama.

Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna vam je veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe.

Zdravlje: Prvu  dekadu  meseca će obeležiti  dobra zdravstvena situacija, na vama je da je  održavate. U drugoj dekadi oktobra pad imuniteta, što se najviše može odraziti na  prvom mestu na disajne puteve, alergije, astmu. Treća dekada donosi probleme sa glavoboljama, kolebanje  krvnog pritiska  i meteropatske reakcije.

 

Veliki mesečni horoskop za novembar donosi preokrete...

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Oktobar   je mesec veoma izazovnijih  poslovnih aktivnosti, koji bi mogli da se pokrenu uz nečiju maksimalnu podršku.Od 05.-09.10. dobra je komunikacija sa saradnicima, poslovne aktivnosti teku svojim ustaljenim tokovima.

Imate dobre aspekte za sva finansijska pregovaranja i sklapanje ugovora. Od 09.-11.10.  može biti određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u postojećem kolektivu. Sve to donosi poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe.

Od 11.-16.10. malo fleksibilniji period, uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja. Od 16-23.10. nemojte se vraćati unazad kad su saradnici u pitanju, bolje potražiti neke nove. Postoji mogućnost totalnog preokreta u poslu kojim se bavite i to će vas malo izbaciti iz ravnoteže.

Od 23.-29.10. sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge. Moraćete  da pojurite neke papire baš oko novog posla ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad, ali u svakom slučaju  sve je to neophodno za neke buduće korake.

Sam kraj meseca može doneti određene probleme u polju finansija, izbegavajte rizične finansijske poteze.

Ljubav: U prvoj polovini meseca oktobra zauzeti pripadnici znaka Škorpije  treba da se potrudite da imate što više zajedničkih trenutaka sa partnerom, neka porodična okupljanja ili putovanja su prava stvar.

Imate mogućnost da činite lepe stvari, ali  bez očekivanja da će vam biti vraćeno višestruko od partnera. Treba da budete što iskreniji, otvoreniji i stavite partneru do znanja svakim svojim postupkom koliko vam znači.

I u drugoj polovini meseca nastavljate u istom ritmu, dajte svom odnosu novu boju, energiju, i na sve načine pokušavajte da izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Bilo bi poželjno da odete na odmor i  pobegnete od svega, da se na neki način distancirate od loših vesti, informacija, briga, negativnih ljudi.   

Treba vam više i kvalitetnije komunikacije, treba se uklopiti po mnogim pitanjima, radite na svom odnosu. Mali znaci pažnje i pokloni, inicijativa kada su u pitanju potrebe partnera su u ovom periodu naglašene. Slobodne Škorpije imate mogućnost  za komunikaciju i nova poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

Emotivni život se pokrenuo i oko vas počinju da se pojavljuju zanimljive ljubavne prilike. Krajem meseca pokušajte da napravite konkretnije  poteze prema osobi koja vam se dopada i onda ćete videti gde ste zapravo.

Zdravlje: Škorpijama prva dekada meseca, osetljiv urinarni trakt i pluća. Druga dekada problemi sa bubrezima i urogenitalnim organima, jačajte imunitet. Treća  dekada  meseci problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji u ishrani.

 

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Početak oktobra za Strelčeve donosi veći broj  povoljnih  mogućnosti za nove poslove i otvara vrata ka ozbiljnijem investiranju. Od 05.-09.10. je period u kome će nadređeni biti zadovoljni kretanjima  poslovnih procesa, vi se trudite  da sve držite pod kontrolom.

Od 09.-11.10.  moguće je širenje posla i stabilan rast u vašoj kompaniji. Investirajte u više poslova istovremeno i ti poslovi mogu biti raznorodni. Sa kolegama možete biti poslati na neko poslovno usavršavanje i uvođenje novih načina poslovanja. Od 11.-16.10. čuvajte se nepreciznih dogovara ili loše projektovanih ciljeva što se rokova tiče.

Imate pogrešne procene ljudi pa se potrudite da ne budete vi ta osoba koja odlučuje o većem delu poslovanja. Usmerite novac na ono što je trenutno najvažnije, zakrpite neka dugovanja. Od 16.-23.10. Obratite pažnju  na sitnije  pojedinosti vezane za posao, nešto što niste menjali  odavno.

Ne budite preskromni i radite na svom imidžu, pokažite svoje ambicije i ne dozvolite da vas iko pokoleba. Od 23.-29.10. na polju novca se jako pokrećete, ali to ne znači da će sve funkcionisati bez problema. I dalje imate zaostale obaveze, pa ih nemojte stavljati pod tepih.

Treba da do kraja meseca budete oprezni sa papirima i ugovorima, situacija se menja malo nabolje. U finalu meseca oktobra  usmerite svu snagu ka reklami, medijima i tržištu.

Ljubav: Početak oktobra  za Strelčeve koji su u emotivnim vezama donosi lepu i dinamičnu atmosferu.  Ne postavljajte pitanja koja vam se vrzmaju po glavi, ima vremena za njih i za odgovore koji su vam potrebni. Sada pokušajte samo da uživate u svakom danu, u svakom momentu.  

Partner se trudi, potrebno je da se potrudite i vi i promenite nešto kod sebe. Posvetite se zajedničkim ciljevima i prijateljima i bolje organizujte društveni život. Tako će te uspeti da na bezbolan način prevaziđete sve zaostale probleme.

Druga polovina meseca, oko vas će se vrteti gomila  različitih  priča, premalo jedan na jedan situacija sa partnerom. Pokušajte te priče da izbegnete, pogotovo ako vidite da vode u nekom nervoznom frustrirajućem pravcu.

Usmerite se na konstruktivne i zabavne stvari, usmerite na dobar provod, na uživanje i druženje sa dragim ljudima. Napravite bolju  klimu u vašem odnosu, kroz više opuštenijih situacija.

Slobodni Strelčevi u prvoj polovini oktobra imaju šanse da upoznaju osobu , koja će ih oduševiti na prvi pogled ali kad uđu u suštinu biće prilično razočarani. Ali osoba je vredna truda i dajte vremena da se neke stvari iskristališu i da tek onda pravite konačnu sliku. Krajem meseca mogli da budete mnogo zadovoljniji tim odnosom i rasterećeni od svih sumnji i eventualnih predrasuda.

Zdravlje: Strelčevima prva dekada oktobra donosi pad imuniteta i  mogućnost prehlada i virusnih infekcija respiratornog sistema.

Drugu  dekada meseca iskoristite da iskontrolišete kardiovaskularni sistem, naročito pratite krvni pritisak jer može biti naglih skokova. U trećoj dekadi oktobra očekujte stabilizaciju zdravlja generalno, ali su ugroženi probavni trakt i bubrezi.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembar, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Za Jarčeve  početkom meseca oktobra  počinje jako uspešan period,  sve je na vašoj strani i to maksimalno iskoristite.Od 05.-09.10. posao će te obavljate sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika. Poslovno okruženje biće jako radno nastrojeno, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno sve je na vašoj strani.

U periodu od 09.-11.10. imajte samo strpljenja u ključnim momentima, uradite najbolju moguću organizaciju i sve dolazi na svoje mesto.

Postoji mogućnost uvođenja novih tehnologija i za to će biti neophodna obuka i vas i vaših saradnika. Postoji  mogućnost novog ugovora i pokretanja novog posla, ili bar najave u vezi novog posla.

Od 11.-16.10. izazovan period je za novac. Vi morate početi  priču sa nekim novim saradnicima i unošenjem novina u posao. Imaćete zastoje koji mogu zavisiti direktno od vas, ali na koje nećete moći da utičete. To bi moglo da se negativno na celokupnu finansijsku situaciju, pa bi neki savet bio da budete oprezniji u obećanjima.

Može biti određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, ali držite se svog kursa. Od 16.-23.10. Malo jača nervoza u kolegijalnim odnosima., najbolje bi bilo da rešavate neku zaostalu problematiku i da trenutno neke veće poteze ne povlačite.

23-29.10. uspešno završavate sve obaveze,  kreće bolji finansijski period, ali se nemojte opuštati. Generalno mirniji period krajem  meseca, bolja komunikacija više posla a samim tim i više novca u opticaju.

Ljubav: U prvoj polovini meseca polje partnerstva veoma aktivno, jako lepi odnosi sa partnerom za sve zauzete Jarčeve. Potrudite se da organizujete neko okupljanje sa prijateljima ili rođacima. Biće dosta planova, dogovora, druženja izlazaka.

 Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji, da jasno date do znanja  šta želite, pokažite svoju topliju stranu. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. komunikacija generalno dobra.

Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vašu vezu. Svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom.

U drugoj polovini meseca nastavlja se povoljna  klima u vašem odnosu,  opuštenija situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera.

Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Malo budite kreativniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Slobodni Jarčevi  će imati mogućnost poznanstva sa starijom   osobom,  koja im može izgledati kao autoritet.

Susret je interesantan, ta  osoba je pomalo distancirana i vi ne znate šta misli. Aspekti nisu povoljni za ostvarivanje neke duže kvalitetnije veze. Imate nepoklapanje skoro u svim sferama interesovanja i dijametralno suprotne poglede na život.

U drugoj polovini oktobra ne treba da žurite  već da uživate u onome što se dešava i da dozvolite da prava osoba pronađe put do vašeg srca.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj dekadi meseca, dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja.

Druga dekada meseca donosi pojačan stres i nervozu to se može odražavati na bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Uzimajte više vitamina i poradite na zdravoj ishrani. U poslednjih deset dana Oktobra mogući su bolovi u kičmi i zglobovima.

Pročitajte: 4 horoskopska znaka koja će do kraja 2023. godine iskusiti neverovatnu sreću! Da li ste i vi među njima?

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca oktobra  Vodolijama donosi mnogo poslovnih aktivnosti i potrebna je dobra organizacija što i nije lak posao.Od 05.-09.10. finansije su stabilne ali nemojte da izgubite kontrolu. Otvoriće vam se velike mogućnosti i potrudite se da  iskoristite nečiju podršku i prionite i na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme.

U periodu od 09.-11.10. morate biti realniji kad postavljate poslovne ciljeve. To nije teško ako stvari sagledate iz pravog ugla, nije to uvek lako ali vi to definitivno možete. Od 11.-16.10. ne računajte mnogo u ovom periodu na solidarnost i lojalnost okoline,  moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. U periodu od 16.-23.10.  slede vam dobre šanse i predlozi,  dolaze neke promene, reorganizacija i od vas će se očekivati da preuzmete značajnu ulogu u celom tom procesu.

Od 23.-29.10. planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje deo ovoga ostaviti za naredni period. Nemojte da zbog žurbe neke stvari ne odradite kako treba ili da zaboravite nešto što vam je bitno.

Kraj meseca i vama donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti vaše  firme. Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: Za  Vodolije koje su u emotivnim vezama ovo je mesec gde treba da stavite partnera  na prvo mesto, i vi morate da poradite na tome. Nemojte biti neobavezni  u komunikaciji, bolje precizirajte svaku situaciju do najsitnijih detalja.

Ima dobre energije u vazduhu,  sve je na vašoj strani pa se trud isplati i nemojte posustajati sve to vredi za neka buduća vremena. U drugoj polovini oktobra ne bi trebalo da ponavljate takve situacije jer mogu dovesti do nepotrebnih zatezanja odnosa. Poslednja dekada meseca naročito dobra za putovanja, pa se maksimalno angažujte na tom polju.

Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima., koja treba da budu češća. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom prijateljima. Imaćete mnogo poziva za druženje, odgovorite pozitivno na sve ali pazite da ne zanemarite partnera.

Slobodne Vodolije,  jedna komunikacija se lepo razvija i ne treba žuriti. Imate u drugom delu meseca  veću mogućnost da uplovite u interesantnu vezu koja ima dobre osnove za budućnost. Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju.

Zdravlje: Prva dekada  meseca zamor i bolovi u mišićima i kostima, kao i problemi sa želucem zbog nervoze. Druga dekada meseca sve bolje i bolje, ali se nemojte opuštati jačajte imunitet i opšte zdravstveno stanje.

U trećoj dekadi meseca čuvajte se povreda od oštrih predmeta. Planirajte više šetnje i drugih umerenijih fizičkih aktivnosti.

Ribe

dnevni horoskop

Posao:  Ribe, predstoji vam  mesec gde će doći do saradnje ili pomoći od neke uticajne osobe u vašoj kompaniji. Od 05.-09.10. idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima.

U periodu od 09.-11.10. morate ići ukorak sa promenama koje su neminovne, ali možda malo prebrze za vaš uobičajeni radni ritam. Ove promene  će vas maksimalno  okupirati,  nećete primećivati i kontrolisati rad vaših saradnika.  

Vodite računa o brzim  i naprečac donetim odlukama i potezima.Od 11.-16.10.  ono na šta treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama i nadređenima, verbalne rasprave  i  sabotaže su moguće, jer je  mnogo negativne energije oko vas.

Pred vama je izazovan period  u kome ćete morati da odlučite kako da se postavite u postojećoj situaciji. Od 16.-23.10. maksimalni fokus biće na finansijama, vi generalno budite obazrivi. Dobri su aspekti, okončaćete neki veliki dogovor, imate planetarnu podršku.

Mogući poslovni dogovori sa strancima, jako lepo aspektovano. Od 23.-29.10. potrudite se da  iskoristite nečiju podršku i prionite i na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme.

Kraj meseca je nestabilan kada su finansije u pitanju i imate zbog toga kočnice kada su druge poslovne aktivnosti u pitanju. Postoje  problemi u papirologiji i tehnički problemi u  odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja.

Ljubav: Početak meseca oktobra  zauzete Ribe, sa partnerom bi trebali da što više da budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Partner bi trebao da vas podstakne na neke akcije, koje vam nisu standardne.

Treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće vam se višestruko. Neke sitne nesuglasice zanemarite, prosto pređite preko njih, potrudite se vi da više razgovarate, ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da uživate.

Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Iskoristite svo slobodno vreme za druženje sa ljudima generalno. Drugi deo meseca je obeležen nešto zategnutijim  odnosima. Postoji nešto u vezi   neka laž koja  se provlači.

Vi se naoružajte strpljenjem, sve je to prolaznog karaktera i na kraju će ishod biti dobar. Radite više na komunikaciji i budite vi taj koji će biti stožer vašeg odnosa. Slobodne Ribe imaće mogućnost izbora između više različitih osoba koje će upoznati početkom meseca.

Malo prostudirajte svakog od njih i onda odlučite da li ikome davati šansu za vezu ili samo za druženje. U drugoj polovini oktobra postojaće veće šanse za neko kvalitetnije poznanstvo i ulazak u neku ozbiljniju priču.

Zdravlje: Prva dekada meseca ne donosi baš sjajnu zdravstvenu sliku, krvni pritisak ugrožen i moguće su glavobolje.

Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. Druga dekada meseca donosi stabilizaciju zdravlja. U trećoj dekadi meseca naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna.

Mesečni horoskop za novembar 2023. godine preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading