Horoskop

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine: Strelčeve čeka ogromna radost, kod Škorpija mirno more u ljubavi

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine: Strelčeve čeka ogromna radost,  kod Škorpija mirno more u ljubavi

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Horoskop za 5. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Posle neophodnog odmora danas sledi prikupljanje snage pravljenje planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija očekuje vas tokom dana u sferi ljubavi. Dobro proverite vesti i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Miran dan uz bezmalo maksimalnu kontrolu svih važnijih dešavanja bar što tiče većine tipičnih Bikova.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar za većinu tipičnih Blizanaca za bilo kakvo ozbiljnije angažovanje, ali na druženje i pomoć prijateljima svakako jeste.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi partnerskih odnosa biće danas najverovatnije u manjoj ili većoj meri u koliziji sa postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog pritiska.

Horoskop za 5. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Nije loš dan za Rakove da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi stara simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Pročitaje: Mesečni horoskop za novembar: Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika 

Lav

Posao:  Danas nikako ne žurite i istrčavajte se sa idejama za nove profesionalne projekte. Sačekajte ponedeljak.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima pre svega da ostvare primarni kontakt za neku novu u najavi pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta toga su predstavnici znaka Device uradile tokom vikenda i pripremile za novu radnu sedmicu, međutim, valjalo bi da neke detalje još jednom proverite.

Ljubav: Najveći deo pažnje tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi. Dozu nemira sa druge strane može doneti neočekivani poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop za 5. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Vaga u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Manje više mirno ljubavno more danas očekuje Škorpije. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac
 

Posao: Dobar dan očekuje većinu Strelčeva, ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi ljubavnih odnosa, potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

.


Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena.


Vodolija

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti, većina osoba rođenih u znaku Vodolije vrlo verovatno će uspeti da sprovede onako kako je i zamislila.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte pozitivnu energiju drage osobe.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Jedan dobar dan nalazi se pred Ribama ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza od ranije.

Ljubav: Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode, ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi. Isplatiće vam se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 5. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading