Horoskop

Horoskop za 9. novembar: Jednom znaku poznanstvo preko prijatelja donosi šansu za ljubav

Horoskop za 9. novembar 2023. godine donosi šansu za novu ljubav

Horoskop za 9. novembar: Jednom znaku poznanstvo preko prijatelja donosi šansu za ljubav

Shutterstock

Horoskop za 9. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Ovaj radni dan mogao bi da prelomi na koju će stranu prevagnuti ostatak sedmice kod većine Ovnova. Ako želite da završite u plusu, budite vrlo taktični.

Ljubav: Taktičnost danas može pomoći u sferi ljubavi ali neće biti dovoljna da ispeglate sve neravnine partnerskog odnosa.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana za Bikove je vrlo važno da ne žure sa donošenjem poslovnih zaključaka. Osobe koje vas izvode iz takta držite na distance ili poradite na tome da poboljšate komunikaciju.

Ljubav: Otvaraju se novi putevi pred vama, potrebno je možda i neke finansijske aktivnosti da isplanirate zajednički.

Zdravlje: Mogući su problemi zbog variranja krvnog pritiska.


Blizanci

Posao: Ovaj dan radne sedmice trebalo bi da bude dosta uspešniji za Blizance na poslovnom planu. Biće vam potrebna pomoć nekog od proverenih saradnika, ne ustručavajte se da je zatražite.

Ljubav: Što se tiče emotivno – ljubavne sfere, tu bi bilo mudro da što manje pričate, jer ova sreda traži dela i konkretne akcije prema osobi koja vas interesuje.

Zdravlje: Osim manjih problema sa sitnim kostima, nema drugih upozorenja.

Horoskop za 9. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Suštinski ovaj radni dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog, makar kod najtipičnijih predstavnika ovog znaka.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Bez mnogo talasanja i novih mogućnosti, uglavnom analiza sopstvenog ponašanja i učinjenog u prethodnom periodu.

Zdravlje: Bez većih upozorenja u sferi zdravlja.

Pročitaje: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika



 

Lav

Posao: Kompletna radna atmosfera će odisati naznakom promena koje vas tek očekuju u budućem periodu, stoga se držite prioriteta, svog dela posla i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Danas nije najpovoljnija astrološka klima da postavljate visoke ciljeve na polju ljubavnih relacija. Mnogo truda a ipak skromni rezultati.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Devica

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u sazvežđu Device, naročito se to odnosi na efikasnost u realizaciji nekih velikih zaostataka.

Ljubav: Slobodne Device, trebalo bi da su već ozbiljnije shvatile signale osobe koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Pustite neka sve teče svojim tokom, bitno je da vam sve trenutno vrlo prija.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabu cirkulaciju.

Horoskop za 9. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Relativno miran i profesionalno izbalansiran radni dan čeka većinu Vaga. Ipak povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova.

Ljubav:  Slobode Vage, iako druga strana deluje zatvoreno, samo budite strpljivi i uspećete da je osvojite.

Zdravlje: Izuzev poneke alergijske reakcije nema drugih upozorenja.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Važan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Škorpijama. Uz veliki obim posla, za očekivati je da se formalizuju važni dogovori za buduće profesionalno angažovanje.

Ljubav: Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, pa se potrudite da izbegnete bespotrebna objašnjenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preforsirati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta.

Ljubav: Nemojte odlagati suočavanje i razrešavanje dilema, ako želite bez velikog tereta u budućnost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Ovaj mogao bi da bude veoma uspešan za tipične Jarčeve, pod uslovom da izbegnu isterivanje pravde i dokazivanje po svaku cenu. Štedite živce i energiju.

Ljubav: Bilo bi dobro da deo energije usmerite na dokazivanje nežnih osećanja i ljubavi prema dragoj osobi. Ovo je dobar dan da nadoknadite deo propuštenog.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, prehlade, jačajte imunitet.


Vodolija

Posao: Nedostatak praktičnosti i verbalne taktičnosti može Vodolijama malo zagorčati dan, ali nikako da ih omete da ostvare većinu planiranih poslovnih ciljeva.

Ljubav: Danas će biti ključno da radite na smirivanju strasti i prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Pred najtipičnijim Ribama nalazi se solidan radni dan, koji bi mogao da se završi sa približno istim dometima kao i nekoliko prethodnih.

Ljubav: Određeni nesporazumi mogu doći sa druge strane, nezavisno od vas. Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije, jer će  fitilj biti kraći nego inače.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop za 9. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading