Horoskop

Horoskop za 13. novembar: Jarčevi, ušuškani ste u zoni komfora! Ponedeljak donosi i važnu poslovnu priliku

Horoskop za 13. novembar 2023. godine donosi novu poslovnu priliku

Horoskop za 13. novembar: Jarčevi, ušuškani ste u zoni komfora! Ponedeljak donosi i važnu poslovnu priliku

Photo by Tyler Franta on Unsplash

Horoskop za 13. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Nova radna sedmica trebalo bi da bude logičan nastavak profesionalnih aktivnosti iz prethodnog perioda, makar za tipične predstavnike astrološkog znaka Ovna. Prevedeno na svakodnevni život to znači – visok nivo energije, maksimalan poslovni angažman i vrlo dobri rezultati na kraju.

Ljubav: Najvažnije  je da stvari ne posmatrate isključivo iz svog ugla, odnosno da pokažete razumevanje za potrebe druge strane i vi preuzmete stvari u svoje ruke, kako bi izbegli nesporazume širih razmera

Zdravlje: Odlično.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se mogu pojaviti.

Ljubav: Praktično sve bi trebalo da vam ide na ruku, počev od kvalitetno provedenog vremena zajedno sa voljenom osobom, pa do planiranja neki zajedničkih finansijskih aktivnosti.

Zdravlje: Odlično.


Blizanci

Posao: Potencijalno, izuzetno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima. Očekuje se da budete u svom dobrom raspoloženju i ritmu.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze dozvole, fine i opuštajuće trenutke mogli biste da očekujete u izlasku sa prijateljima, provodu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 13. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Možda vam na prvi pogled početak radne sedmice  bude izgledao pomalo napeto iako se stvari odvijaju na pravi način i kako treba.

Ljubav:  Danas možete biti malo više okrenuti svojim potrebama i zatvoreniji za komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitaje: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika 

Lav

Posao: Radna sedmica prepuna manjih i većih profesionalnih Izazova čeka najtipičnije predstavnike znaka Lava. Nema razloga za žurbu i ishitrene odluke i poteze danas.

Ljubav: Nije loš dan da prošetate, izađete na neko javno mesto gde je moguće da ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Devica

Posao: Nemojte da vas demorališe ukoliko tokom ovog dana krenete nešto sporije, čak i da naiđete na nerazumevanje nadređenih za vaše predloge novih projekata.

Ljubav: Slobodne Device, neko vas je vrlo zaintrigirao, a vi ne znate na koji način da krenete u akciju.

Zdravlje: Pad energije.

Horoskop za 13. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Energije i radnog elana za očekivati je da bude sasvim dovoljno za ostvarivanje većine zacrtanih poslovnih ciljeva, ali tempo i način realizacije biće prilično promenljiv.

Ljubav: Imaćete momente kada ste nervozni, ali zaista nema potrebe da partner tu vašu nervozu oseti kroz napade ili pritiske sa vaše strane.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda ekstremiteta.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Odličan start nove radne sedmice je pred Škorpijama, sa dosta obaveza i nekoliko izazovnih situacija da naprave korake ka krupnijem zaokretu u profesionalnoj sferi.

Ljubav: Nije realno očekivati velike, kapitalne promene u ljubavnom životu tipičnih Škorpija, ali jeste vrlo verovatno da u ovoj sferi pokažete želju za preispitivanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Najviše nerviranja možete očekivati zbog razmimoilaženja u stavovima sa poslovnim saradnicima, ili čak potpunom nerazumevanju od strane onih koji odlučuju.

Ljubav: Ne srljajte sa donošenjem bilo kakvih odluka. Biće dovoljno da aktuelnu sliku sagledate iz bar još jednog ugla.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Visok nivo energije i radni elan iznad proseka, mozak vam radi „trista na sat“, i poslovne prepreke prosto rušite jednu za drugom. Tako će izgledati ovaj ponedeljak.

Ljubav: Najviše razloga za zadovoljstvo mogu imati oni koji su zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života, sa realnom verovatnoćom da sve podignu na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Vodolija

Posao: Visok nivo energije i radni elan iznad proseka, mozak vam radi „trista na sat“, i poslovne prepreke prosto rušite jednu za drugom. Tako bi mogao da izgleda ovaj ponedeljak.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribe u ovoj radnoj sedmici očekuju smanjene mogućnosti za novine i promene na poslovnom planu zbog nepovoljnijih aspekata. Imaćete osećaj da se vrtite u krug i da nema izlaza.

Ljubav: Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi tokom ove sedmice za očekivati je da budu pozitivna, ali nekako u manjoj ili većoj senci svih krupnih događaja na poslovnom polju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Horoskop za 13. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading