Horoskop

Dnevni horoskop za 25. novembar: Device pred strašnom svađom, Ribama stiže važan poziv

Dnevni horoskop za 25. novembar za sve znakove

Dnevni horoskop za 25. novembar: Device pred strašnom svađom,  Ribama stiže važan poziv

Ata Images

Horoskop za 25. novembar 2023. godine

Ovan: 

 

Posao: Verovatno ništa posebno, ali u granicama korektnog, trebalo bi da bude ovaj radni dan za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, može se najaviti vrlo dobar dan da zablistate u konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Prvi dan vikenda nije povoljan da predstavnici Bikova započnu važne razgovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Ne preterujte sa omiljenim poslasticama.


Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Horoskop za 25. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Iako ste možda planirali da veći deo subote odmarate, nemojte da vas iznenade pozivi za pomoć osoba koje nikako ne možete ignorisati.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Pročitajte: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika



 

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspešno odrade neke zaostale obaveze. Ipak, nemojte ništa forsirat, ukoliko nije neophodno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima i pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i nekoliko nesporazuma sa najbližim saradnicima. Biće dovoljno da pokažete nešto više razumevanja za drugačija mišljenja i ideje.

Ljubav: Solidan dan da provedete vreme sa dragom osobom, za opuštene zajedničke aktivnosti, ali, ako je moguće, sa što manje kombinacija.

Zdravlje: Pokušajte da napravite što bolji balans između rada i odmora.

Horoskop za 25. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Da vam ne bude dosadno u ljubavi pobrinuće se draga osoba, ali je veća verovatnoća da vas emotivno prodrmaju susret i razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Osetljivost grla i pluća.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Prilično opušten radni dan očekuje većinu Škorpija. Uz dosta isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vam iskrsne i neka nova poslovna ponuda ili razgovor.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu. Postoji mnogo šansi da se baš lepo spojite sa nekim.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali.

Ljubav: Moglo bi da bude manjih briga, što zbog vaše nesmotrenosti, što zbog nešto krućih stavova drage osobe, na koje niste navikli.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Jarac

Posao: Manje-više sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju realne šanse da sprovedu u delo bezmalo sve zamisli za prvi dan vikenda.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Prilika bi trebalo da se ukaže.

Zdravlje: Vrlo dobro.


 

Vodolija

Posao: Nema razloga za nekim ozbiljnijim poslovnim angažovanjem. Ipak, neko od kolega mogao bi vas iznenada pozvati i zatražiti pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti korektno ako se dovoljno opustite i ne mozgate previše.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Suštinski, nema ništa kapitalno novo u najavi dešavanja za prvi dan vikenda kod većine Riba. Dan biste mogli da provedete u druženju sa rođacima i kumovima.

Ljubav: Većina astroloških aspekata daje vam dobru osnovu da se dodatno angažujete na polju ljubavi. Realno je da zbog toga budete nagrađeni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 25. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading