Horoskop

Dnevni horoskop za 26. novembar 2023. godine: Vodolije pred velikom promenom, Ovnovi nemaju mira -žestoka svađa ih čeka

Dnevni horoskop za 26. novembar 2023. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 26. novembar 2023. godine: Vodolije pred velikom promenom, Ovnovi nemaju mira -žestoka svađa ih čeka

Shutterstock

Horoskop za 26. novembar 2023. godine

Ovan: 

 

Posao: Iako ćete biti i odmorniji i puni energije danas, ipak, nemojte forsirati fizičke aktivnosti.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, danas za vas nema mira. Malo zbog lične želje da konačno rešite neki problem, a malo i zbog izraženog nepoverenja drage osobe.

Zdravlje: Solidno.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Praktično, većina Bikova je spremna za novu radnu sedmicu, pa je logično da ovaj dan prvenstveno iskoristite za odmor.

Ljubav: Tokom ove nedelje malo šta vam ide na ruku na polju ljubavnih odnosa. Budite verni sebi i svojim principima, bez mnogo cimanja i nerviranja.

Zdravlje: Napetost.

Blizanci

Posao: Drugi dan vikenda donosi potencijalno opuštenu klimu za tipične predstavnike Blizanaca. Par finih poslovnih razgovora može iznedriti poneko prijatno iznenađenje.

Ljubav: Određeni zaključci u sferi ljubavi nameću se sami, kao logična posledica preispitivanja i svođenja računa u prethodnih nekoliko dana.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Horoskop za 26. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Tokom ove nedelje Rakovi bi mogli da pokažu neočekivano visok nivo energije i dobar oporavak od prethodnih obaveza. Malo neobavezne rekreacije neće smetati.

Ljubav: Previše opuštenosti i prepuštanja da stvari idu svojim tokom nije najbolje rešenje. Razmislite o direktnijoj inicijativi.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Pročitajte: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika 

Lav

Posao: Nervozniji nego inače, Lavovi tokom ovog dana nemaju dobru osnovu za bilo kakve konkretne razgovore u vezi budućih poslovnih obaveza.

Ljubav: Deo nervoze odraziće se i na sferu ljubavi, samo što vas tu čeka i prijatno iznenađenje, pod uslovom da budete maksimalno iskreni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća  glavobolja.

Devica

Posao: Za drugi dan vikenda većina Devica može očekivati razvoj događaja uglavnom u granicama prethodno napravljenih planova i realizacije obaveza.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli bi da usmerite na polje ljubavi gde se danas mogu nagovestiti ozbiljne promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 26. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Slično prethodnom danu, tipične Vage danas očekuje prilično mirna atmosfera i dobra osnova da bez vremenskog škripca naprave plan za buduće obaveze.

Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo su realni vaši današnji dometu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Bezmalo ceo ovaj dan za najtipičnije Škorpije, mogao bi da bude vrlo uspešan, pre svega zbog neočekivanih poslovnih razgovora.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na ljubavnom polju, očekuje vas jedan prosečan dan i opušten dan sa minimumom ličnog angažovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Drugi dan vikenda Strelčevima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Ljubav:Tokom ove nedelje realno je da vas prijatno iznenadi mlađa osoba, koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Jarca nalazi se jedan solidan i uglavnom miran dan, bez nagoveštaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Nije preporučljivo da sedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vreme je za konkretne poteze.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja


 

Vodolija

Posao: Za najtipičnije predstavnike sazvežđa Vodolije, ova nedelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora u vezi buduće profesionalne saradnje.

Ljubav: Nemojte previše gledati i razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite voljenoj osobi i uživate maksimalno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Veći deo drugog dana vikenda kod tipičnih Riba mogao bi da protekne u znaku kombinovanja i analiziranja najavljenih promena na poslovnom planu.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nagoveštaja bitnijih promena, u odnosu na prethodan dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 26. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading