Horoskop

Mesečni horoskop za januar: Raka očekuje narvoza i napetost na emotivnom planu, a evo koji znak će zablistati na svim poljima

Mesečni horoskop za januar 2024. godine predviđa nenadane situacije

Mesečni horoskop za januar: Raka očekuje narvoza i napetost na emotivnom planu, a evo koji znak će zablistati na svim poljima

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: 

Radničko – udarnički mesec je pred vama. To malo odmora što uspete da uhvatite za praznike i na kratko danete dušom – to vam je, što vam je. Gro januara ćete provesti do nosa zakopani u posao – a prave rezultate, bili oni finansijske ili dogovorno – saradničke prirode videćete tek u poslednjoj dekadi meseca. Sve pre toga će, što se rezultata tiče – biti prilično sporadično i na kašičicu, daleko od onog što vi zaista možete. To je period kada će i sve što je dogovoreno ranije konačno profunkcionisati na pravi način.

Ljubav:

Poslovna dešavanja i obaveze mogu uticati na vaš emotivni život tokom januara – pa se potrudite da za partnera i vas bude dovoljno prostora za zajedničke aktivnosti i opuštanje. Voljena osoba će imati dosta razumevanja i podržavati vas – baš iz tog razloga pronađite u svom prenatrpanom rasporedu trenutke za putovanja, izlete, uživanja ili druženja sa zajedničkim prijateljima. Posvećenost će doneti stabilnost, mir i više bliskosti između vas dvoje. Na samom početku januara, kao i tokom poslednje dekade meseca partner može biti izrazito sumnjičav – nemojte davati razloga za tako nešto. Slobodni Ovnovi – pred vama je dosta dobar ljubavno – seksualni period. Želeli ozbiljniji odnos (aktivnije u drugom delu meseca) ili samo avanturu i dobru zabavu (šanse će se samo ređati pred vama)– prilika ćete svakako imati.

Zdravlje: 

Nećete baš moći da se pohvalite fantastičnom zdravstvenom situacijom, najvećim delom zbog toga što ćete se do krajnjih granica trošiti. Ako želite sebi dobro – naučite da sebe stavite na prvo mesto.

Bik

dnevni horoskop

Posao:

Finansije su u prvom delu meseca nestabilne, sa češćim neplaniranim troškovima. No, ovaj sektor će od drugog dela januara početi da pokazuje znake oporavka – iako postoji tendencija da se vaši prihodi uvećaju, prisutno je i to da ćete dosta razložnije raspolagati novcem. Što se poslovnog dela tiče – malo ste zbrkani i konfuzni tokom prve dekade – neke stvari idu sporije od očekivanog ili vi niste zadovoljni svojim učinkom. No, ostatak meseca vam donosi dobru organizaciju, korektne dogovore – i rezultate.

Ljubav:

Zastoj u komunikaciji, manji nesporazumi ili sitnije čarke mogu obeležiti ulazak u januar. Ne shvatajte sve previše ozbiljno jer se situacija brzo menja i partner i vi ćete u ostatku meseca lako pronalaziti zajednički jezik i davati jedno drugom jaču podršku. Period vam je dobar za putovanja (nešto više u prvoj polovini meseca) i za druženja sa zajedničkim prijateljima. Porodični odnosi i problemi vezani za ukućane mogu vas u poslednjoj nedelji januara uznemiriti na kratko. Slobodni Bikovi – ljubavni izazovi i uzbudljiva dešavanja pratiće vas tokom prve dve dekade januara – bićete slobodniji i otvoreniji i za avanturu, pa čak i za ulazak u tajnu ljubavnu priču. Poslednja dekada meseca je dosta ozbiljna i priče pokrenute u tom periodu mogu vam doneti i zadovoljstvo, ali i stabilnost i trajnost.

Zdravlje: 

Problemi sa grlom i žlezdama tokom prve polovine meseca, a moguće su i jače virusne infekcije. Drugi deo januara – nešto više stresa, ali stabilnije zdravlje.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za januar pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: 

Raštrkanost, neorganizovanost i neadekvatna komunikacija sa saradnicima obeležiće skoro celu prvu polovinu januara. Za neke od vas može biti i neprijatnih iznenađenja na polju finansija ili većih neplaniranih troškova. U drugom delu meseca se trudite da se organizujete bolje i pohvatate „konce dešavanja“ i da se više usmerite na prioritetne obaveze i dogovore – što će rezultovati efikasnijim funkcionisanjem. Kraj meseca je dosta nemiran sa puno dešavanja, aktivnosti i žurbe.

Ljubav:

Slatko – opori ukus dešavanja tokom januara u postojećim emotivnim relacijama. Kao što ima lepih momenata, isto tako su prisutni i tenzija i osećaj da se odnos vrti u jednom te istom krugu. Ovi negativni efekti su prisutniji u početnoj fazi meseca, ali i tokom poslednje dekade januara. Neki od vas mogu biti skloni flertu „sa strane“ kao pokušaju da se pronađe izlaz iz učmalosti i statičnosti. S druge strane i partnerova ponašanja vas povremeno mogu naterati da se zamislite i posumnjate. Snažni odnosi će prevazići probleme, ali oni koji su nestabilni – mogu imati poteškoća. Slobodni Blizanci – da će emotivnih prilika biti – ma biće ih. Ipak, pitanje je da li su ovo odnosi u koje ulazite samo iz strasti…ili iz usamljenosti. Prošlost će vas malo „mučiti“ tokom prve dekade januara.

Zdravlje: 

Ne baš sjajna zdravstvena situacija tokom skoro celog meseca – pored osetljivog respiratornog sistema i hroničnih problema starijim Blizancima – postoji mogućnost i za povrede i stomačne tegobe.

Rak

dnevni horoskop

Posao: 

Uglavnom ćete uspevati da finansijsku situaciju održite stabilnom, ali ćete morati da ograničite troškove i često sebe „lupite po ruci“ da ne biste nešto impulsivno kupili. Posebno je po pitanju finansija zahtevan početak, kao i kraj januara. Što se posla tiče – dosta ćete biti usmereni i na zaostale i na tekuće, ali i na nove obaveze i dogovore (kojih će biti neočekivano mnogo). Od vas se tokom ovog meseca zahteva veća posvećenost timskom radu i prevazilaženje potencijalnih komunikacijskih problema.

Ljubav:

Početak meseca donosi nervozu i osećaj manjka bliskosti i povezanosti sa partnerom. Moguće je da ovo nije realno stanje stvari, već samo vaša percepcija – jer je kraj godine doneo umor i mentalnu preopterećenost. U svakom slučaju, kroz vaš sektor partnerstava će tokom ovog meseca tranzitirati Sunce, Mars, Merkur i Venera – u onim odnosima koji su stabilni i gde postoji kvalitetna komunikacija, ovo samo može doneti veću povezanost, bliskost, energiju, pa i strast. Dok kod onih odnosa u kojima postoji naglašena problematika i nerešene teme duže unazad – može biti češćih verbalnih „okršaja“. Dakle – nekim parovima jače povezivanje…..a drugima – jača tenzija. Slobodni – može biti interesantnih ljubavnih dešavanja, naročito u drugom delu meseca. Uživanje u flertu, društvenosti…pa čak i veza.

Zdravlje: 

Prva polovina januara je zdravstveno nestabilna i u tom ćete periodu biti osetljiviji, posebno respiratorni sistem – mada su moguće i povrede.

Lav

dnevni horoskop

Posao:

Po pitanju finansija trebalo bi da oprezno koračate u prvoj polovini meseca – neplanirani troškovi će se pojavljivati, a i vi ćete biti skloni da budete široke ruke. Stabilniji novčani tokovi i racionalnije korišćenje sredstava prisutni su u drugom delu meseca. Poslovno – dosta obaveza i pritisaka kroz posao – pa obratite pažnju na svaki detalj, dobro se organizujte i ne budite previse rigidni i zahtevni u kontaktima sa saradnicima. Ovog meseca možete napraviti prve značajne korake ka promenama ili napredovanju.

Ljubav:

Gledajte da makar prvu dekadu januara iskoristite za više opuštencije sa partnerom, uživanja I zabave – jer se jako brzo stelijumom planeta aktivira vaš sektor obaveza I zahtevne svakodnevice – pa će vam to oduzimati I vreme I energiju. Potencijalne poteškoće u emotivnim relacijama bi mogle doneti vaša prezahtevnost, nefleksibilnost ili nervoza. Poslednja nedelja januara (kada je pun Mesec u vašem znaku) može biti dosta naporna – vi možete imati osećaj da vas I partner I okolnosti uslovljavaju, koče, sputavaju – što može proizvesti vaše burne reakcije, a kod nekih parova dovesti čak I do dubljeg raskola u odnosu. Slobodni Lavovi – koliko god vam vreme I okolnosti dozvoljavale – koristite svaki trenutak za društvene aktivnosti I izlaske. Imaćete uspeha po pitanjima ljubavi – naglašeni su flertovanje I strasti.

Zdravlje:  

Dobar je trenutak da se rešite nekih loših navika i usvojite nove – koje će doprinositi dobrom stanju vašeg organizma. Period nije sjajan po pitanjima zdravlja, imunitet vam je sa većim oscilacijama.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za januar pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao:

Sem manjih poteškoća tokom prve dekade januara (ili povlačenja zbog više nego zasluženog odmora) – ostatak meseca donosi dosta mirno putovanje kroz poslovni segment. Iako do sada to možda nije bilo tako – stvari će dolaziti na svoje mesto, uklapaćete se, dobro organizovati, bez većih prepreka završavati sve obaveze a i kreativni element kod vas će biti na vrhuncu. Ukoliko je vaša želja da nešto promenite u skorije vreme (radno mesto, firmu, poslovno usmerenje) – to dolazi na dnevni red krajem meseca.

Pročitajte: Svi horoskopski znakovi imaju boje koje bi trebalo da izbegavaju u širokom luku! Evo koje nisu u skladu sa vašim ZVEZDANIM karakterom

Ljubav:

Dešavanja u domu ili ona sa članovima porodice mogu tokom januara ići iz krajnosti u krajnost –donositi vam vanredno lepe momente u jednom trenutku, u drugom vas onespokojavati ili zbunjivati. Zato će januar biti nešto teži onim parovima koji žive zajedno ili su u braku – pokušajte da više razumete, a manje kritikujete jedno drugo. Device u vezama mogu imati manjih distrakcija ili će vam okolnosti unositi nervozu, što se u nekim momentima može „preliti“ i na odnos sa voljenom osobom. No, mnogo će više biti lepih zajedničkih trenutaka – a ni strasti neće manjkati. Slobodne Device – već od kraja prve nedelje januara mogu se dogoditi pomaci u vašem ljubavnom životu. Vaše polje zabave i ljubavi (ali i strasti) će biti vrlo aktivno tokom ovog perioda i neka dešavanja vas mogu pozitivno iznenaditi.

Zdravlje:  

Prehlade, pa čak i povrede aktuelne su početkom i krajem januara. Drugi deo meseca je zdravstveno stabilniji po vas.

Vaga

dnevni horoskop

Posao:

Odmah nakon praznika i povratka u poslovnu svakodnevicu – bićete u punoj brzini. Pred vama je mnoštvo obaveza, poslovnih putovanja, sastanaka, ali i dobrih ideja koje možete realizovati. Bitna papirološka pitanja rešavate do polovine meseca. Iako sam početak januara neće delovati obećavajuće (zbog povećanih troškova) – ipak ćete kroz ostatak meseca prilično solidno zaraditi, možda i od dodatnih poslovnih aktivnosti. Moguća su ulaganja u privatni posao ili u neki vid dodatnog obrazovanja, kurseva.

Ljubav: 

Dokle god je Venera u znaku Strelca (23-eg januara prelazi u Jarca) imaćete više nego dovoljno entuzijazma, volje i energije da u svom emotivnom životu i pored otežavajućih okolnosti budete prilagodljivi, aktivirate partnera i sebe na pozitivan način. Moguće je da će partner više vremena provoditi na poslu i biti zatrpan obavezama, a postoji potencijal i za porodičnu problematiku kod njega. Poslednja dekada januara je nešto zahtevnija po vas – iako je odnos sa partnerom stabilan i miran – vi se možete osećati umorno, istrošeno i pomalo nezadovoljno. Slobodne Vage – prva polovina meseca vam je prilično dinamična i ispunjena aktivnostima – bilo sa društvom, kroz malo putovanja – ili kroz kontakte sa zanimljivim osobama. Pazite samo da tokom druge dekade meseca ne „zalutate“ u tajnu priču.

Zdravlje: 

Prehlade tokom prve nedelje januara – a vodite računa i o potencijalnim povredama. Nešto više umora pred kraj meseca – kod starijih aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

Veliki mesečni horoskop za januar donosi preokrete...

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: 

U prvim radnim danima januara možete se suočiti sa problemima i otežanjima u poslovnom sektoru, što vas na kratko može usporiti ili zabrinuti. No, vrlo brzo uspevate da se fokusirate, organizujete i više nego ozbiljno prionete na poslovne aktivnosti – što će u kratkom roku doneti dobre rezultate. Već od ulaska u drugu dekadu januara – očekujte da vam se mogu ponuditi novi poslovni angažmani, projekti, dogovori – ponude su dosta ozbiljne i vredelo bi razmisliti o njima. Po pitanju finansija – nakon klackavog početka meseca, ulazite u znatno stabilniju finansijsku fazu koja će potrajati do kraja januara.

Ljubav: 

Neka manja tenzija može se provlačiti između partnera i vas na samom početku januara – po nekim pitanjima se nećete baš uklopiti ili pak možete smatrati da vam voljena osoba ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje. No, ovo je prolaznog karaktera – vrlo brzo ćete vi uzeti situaciju u svoje ruke i postati pokretačka snaga u odnosu, inspirisati partnera na zajedničke aktivnosti – i uneti mnogo više strasti nego do sada u vašu vezu. Pogotovo je drugi deo januara ispunjen planovima, akcijama, dešavanjima – i dobrom energijom. Slobodne Škorpije – i vama slede pojačane aktivnosti – kroz putovanja, druženja, izlaske – mesto vas neće držati. Vaša harizmatičnost i osvajački temperament su naglašeni – nekima od vas će više prijati flertovanja ili strasti – a neki mogu uploviti i u ljubavni odnos koji može potrajati.

Zdravlje: 

Iako ste energetski dosta isceđeni, pa samim tim i slabijeg imuniteta na ulasku u 2024-u godinu – vaše stanje se popravlja i donosi vam do kraja januara solidnu situaciju. Krajem meseca moguće povrede.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: 

I vi ćete u januar zakoračiti prilično opustošenog novčanika i truditi se da podignete ručnu kočnicu po pitanju troškova. Na vašu sreću – januar ipak obećava dosta povoljne finansijske okolnosti i više nego solidne zarade. Poslovno – postojaće obaveze, projekti ili saradnje na kojima ćete se saplesti više puta (ali ćete ih ipak uspešno privesti kraju). Drugi deo meseca donosi solidnu organizaciju i poslovne aktivnosti. Nekima od vas ide ponuda koja menja sve – i to u drugom delu meseca.

Ljubav: 

Pomalo truckav put kroz januar za parove. Prisustvo Marsa i retrogradnog Merkura u vašem znaku na početku meseca „obećava“ visok nivo energije, koji lako može „skrenuti“ u pravcu tenzije u partnerskim odnosima (a zasluge za to ćete imati oboje) i ukazuje na rasprave koje se ponavljaju na iste teme ili oko istih sitnica. Ipak, Venera koja je takođe u vašem znaku obuzdava ovu energiju i donosi onaj dašak pozitive, bliskosti i emocija koji vam je potreban da zajedničkim snagama pregurate sve. Pa ćete tako tokom januara klackati između dobre energije i snažnih strasti – pomešano sa varnicama koje će povremeno izbijati. Drugi deo meseca hladi usijane glave kod oboje. Slobodni – vama će ovaj višak energije u kombinaciji sa potrebom za uživanjem itekako prijati. Zabava, ljubavi, strasti, ludilo.

Zdravlje: 

Vaš imuni sistem je dobio solidnu količinu „udaraca“ u prethodnim mesecima. Doći će do stabilnosti uskoro, a na vama je da se uvedete u red po mnogim pitanjima.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za januar pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: 

Ovo je mesec u kojem biste mogli stabilizovati poslovni sektor, pa čak i napraviti ozbiljne pozitivne pomake. Iako u januar ulazite po malo poljuljani, nesigurni, čak i zabrinuti po pitanjima finansija – ovo stanje će se brzo promeniti, kada uhvatite pravac i zamah. Bukvalno ste tokom januara „kovač svoje sreće“ – jer će od vašeg truda i angažovanja zavisiti koliko ćete brzo ići napred. Doduše, biće tu i par srećnih okolnosti tokom drugog dela meseca. Finansijskim rezultatima ćete ipak biti zadovoljni.

Ljubav: 

Do mladog Meseca u vašem znaku (11-og januara) malo je verovatno da ćete baš moći da se pohvalite stabilnošću u svojim emotivnim relacijama. Period nemira, nesporazuma, čak i distance između partnera i vas (kod nekih emotivne, kod nekih fizičke). No, taj „novi početak“ koji je oličen u mladom Mescu – doneće da se i partner i vi (pogotovo vi) uozbiljite, popričate razumno i bez tenzije, razrešite nesporazume – i pod mnogo boljom energijom krenete u ostatak meseca. Promene koje budete napravili prijaće i jednom i drugom i doneti veću povezanost i jačanje bliskosti između vas dvoje. Slobodni Jarčevi – vaš društveni, ali i emotivni život može procvetati od ulaska u drugu dekadu meseca. Za neke od vas, januar ipak ima nijanse prošlosti – kontakti i susreti sa bivšim partnerima su mogući.

Zdravlje: 

Kako januar bude odmicao, vi ćete se osećati bolje, energičnije i stabilnije po pitanjima zdravlja. Krajem meseca su moguće povrede.

Pročitajte: Četiri horoskopska znaka koja će do kraja 2024. godine iskusiti neverovatnu sreću! Da li ste i vi među njima?

Vodolija

dnevni horoskop

Posao:  

Nekih poslovnih izazova će definitivno biti tokom januara. Situacije, projekti ili dogovori koji su vam od važnosti i na koje računate mogu biti prolongirani na drugu polovinu meseca. Takođe, odnos sa saradnicima će imati uspone i padove i nećete se baš uvek najbolje razumeti. Što se finansija tiče – prvi deo meseca baš i nije sjajan – prilivi su neujednačeni, a troškovi povećani. Situacija će se srediti i stabilizovati, ali ćete i vi morati da doprinesete – kroz smanjenje troškova i pametan odnos prema novcu

Ljubav: 

Vaše će emotivne relacije proći uspešno kroz januar – ali ne bez povremenih trzavica i između partnera i vas, ali i kroz porodični sektor kod oboje. Vi lično umete biti zadrti i teški (iako verovatno ne doživljavate sebe kao takve) a partner i porodica vam mogu testirati živce – pa ćete umeti da se prikažete u svojim „uraganskim“ izdanjima i insistirati da stvari idu po vašoj volji i pod vašom kontrolom – što definitivno neće popraviti situaciju. Venera je na vašoj strani tokom većeg dela januara – što ukazuje da su uživanje sa partnerom, zajedničke akcije i dešavanja, stavljanje emocija na prvo mesto – ipak neuporedivo bolji put koji vas oboje vodi ka stabilnosti i jačanju bliskosti. Slobodne Vodolije – kroz izlaske, druženja ili preko društvenih mreža – možete upoznati osobe koje su po vašoj meri.

Zdravlje: 

Nešto povišen nivo stresa, pa može biti i problema sa spavanjem ali i oscilacije imuniteta. Stariji pripadnici znaka – hronične tegobe.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: 

Bez izazova, nervoze i poteškoća nećete moći da prođete tokom januara – ali isto tako – ovaj vam je mesec odličan za postepeno sticanje poslovne stabilnosti, jačanje vaših ambicija i uticaja, za napredovanje i za formiranje temelja za ozbiljne poslovne poduhvate u budućnosti. Druga polovina meseca može doneti više nego ozbiljnu poslovnu ponudu ili projekat – nešto što je baš po vašoj meri. Nešto više tenzije na samom početku januara sa kolegama, kao i u poslednjoj nedelji ovog perioda.

Ljubav: 

Početna faza januara vas zatiče u osećaju da „nešto fali“ ili nešto nije u redu i na svom mestu u vašim emotivnim relacijama. Možda vas je prethodni period i dešavanja u njemu udaljio od partnera – pa bi sada bio trenutak da se stvari ispravljaju i sređuju – što će se otvoriti od ulaska u drugu dekadu meseca. Pred voljenom osobom i vama se otvara vreme u kojem se možete više posvetiti jedno drugom – a istovremeno i više uživati u zajedničkim aktivnostima, druženjima, pa možda i nekom kraćem putovanju. Zajednički jezik će se lakše pronaći, dogovori postići – umećete da budete podrška jedno drugom, što će ojačati vaš odnos i stabilizovati vas. Slobodne Ribe – postoje jako dobre šanse da tokom ovog meseca uđete u kontakt sa osobom koja može postati ozbiljan ljubavni faktor u vašem životu.

Zdravlje: 

Dokle god je Saturn u vašem znaku – poseban fokus je potrebno staviti na zdravstvenu stabilnost i na sve ono što vi možete uraditi da biste je postigli. Budite odgovorni prema sebi, naučite da stanete.

Mesečni horoskop za januar 2024. godine preuzet sa sajta Venerasapapilotnom.com/

Komentari (0)

Loading