Horoskop

Mlad Mesec ulazi u kuću Vodolije: Jedan znak će finansijski prosperirati, a evo koga očekuje strastvena romansa

Mesec u Vodoliji - uticaj na horoskopske znake

Mlad Mesec ulazi u kuću Vodolije: Jedan znak će finansijski prosperirati, a evo koga očekuje strastvena romansa

Shutterstock

Mesec je 9. februara ušao u kuću Vodolije, a astrolog Helena Cupać otkriva kakav će uticaj ovaj tranzit ostaviti na horoskopske znake.

9. februar 2024: Šta nam donosi mlad Mesec u Vodoliji

Ovan

Mlad mesec vas vodi kroz proces ponovnog rađanja, što je posebno važno jer se dešava u polju koje je povezano sa srećom, nadama, snovima, odnosima sa prijateljima. Takođe, Uran u vašem polju zarade donosi iznenadne promene u vašem finansijskom životu, a sa Jupiterom tu, očekujte nagli porast prihoda.

Budite oprezni da ne preterate i ne izgubite se u ambiciji.

Bik

Vaša karijera će se promeniti. Sada je pravi trenutak da ostvarite velike profesionalne uspehe. U narednim nedeljama želja za slobodom u profesionalnom napredovanju biće izraženija.

Mlad Mesec vas stimuliše da se oslobodite loših navika i obrazaca koji vas ograničavaju.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka pratiće luda sreća u februaru, novac će im se slivati u džep

Blizanci

Duboko istražujete pitanja duhovnosti, vere i smisla života. Strastveno branite svoja uverenja, a biće govora i o putovanjima u druge zemlje.

Moguće su iznenadne promene koje se tiču prihoda iz inostranstva.

Mlad Mesec u Vodoliji od 9.2. donosi promene na finansijskom planu

Rak

Čeka vas dobitak na polju vaših dugoročnih finansija i zajedničkih resursa sa partnerom, što može uključiti poreske povrate, isplate osiguranja, nasledstva, kao i moguć finansijski dobitak.

Lav

Nova faza Meseca označava početak potpuno novog ciklusa u polju koje se odnosi na brakove i dugoročna ljubavna partnerstva.

Ako tražite novu ljubav, postoji mogućnost da u narednih šest meseci upoznate novog partnera. Ako ste zauzeti, ovaj period vam pruža priliku da osvežite vezu, unesete novu strast i uzbuđenje, kao i da poradite na komunikaciji.

Shutterstock

 

Devica

Ovaj ciklus vam nudi mogućnost da započnete rad na nečemu što vas zaista ispunjava. Važno je da ne preterujete i izbegavate prekomerni stres.

Ovo je prilika da resetujete svoje radne rutine i način brige o svom zdravlju.

Vaga

Pruža vam se prilika da započnete novi posao ili kreativni poduhvat. Takođe, možda ćete doživeti novu romansu, koja će biti veoma značajna i duboka.

Što se tiče dugoročnih partnerskih odnosa, ovaj mesečev ciklus donosi period rasta.

Mlad Mesec u Vodoliji od 9. februara donosi novu ljubavnu priču

Škorpija 

Slede promene u vašem emotivnom životu, porodičnoj imovini i domu, tokom ovog perioda.

Napet aspekt sa Uranom u sedmom polju ukazuje na nagle promene u odnosu s partnerima, kako emotivnim, tako i poslovnim. Vreme je da se distancirate od svega što vas sabotira da ostvarite svoj cilj.

Strelac

Vaš odnos sa braćom i sestrama doživeće transformaciju. 

Menjate svoj pristup učenju i sticanju novih veština. 

Pročitajte: Ova tri znaka će se obogatiti u 2024. godini, ali moraju biti pažljivi u jednoj stvari (FOTO)

Jarac

Mlad Mesec otvara mogućnost za promenu posla, unapređenje ili traženje novog izvora prihoda. Važno je da budete pažljivi sa troškovima i izbegavate rizične finansijske poteze.

Uran u petom polju može dovesti do neočekivane promene u partnerskim odnosima.

Vodolija

Ovaj trenutak je veoma intenzivan i donosi vreme regeneracije i buđenja. Prisustvo Merkura uz mladi Mesec, donosi nove ideje i snove.

Očekuje vas period od šest meseci kroz koji ćete doživeti materijalne uspehe i prosperitete. Važno je da se otvorite za neočekivane promene i iskoristite ovo vreme za transformaciju.

Photo by bruce mars on Unsplash

 

Ribe

Mlad Mesec otvara promenu duhovnog razvoja. Iskoristite ovaj period za rad na sebi. Važno je da budete oprezni u svojim ambicijama. 

Posvetićete se domu, porodici i unutrašnjem miru.

Komentari (0)

Loading