Horoskop

OVAJ horoskopski znak je pod snažnom zaštitom anđela: Sreća ih prati u stopu i za njih ne postoji nemoguće

Horoskopski znak rođen pod zaštitom anđela

OVAJ horoskopski znak je pod snažnom zaštitom anđela: Sreća ih prati u stopu i za njih ne postoji nemoguće

Shutterstock

Astrolozi veruju da je jedan horoskopski znak rođen pod nadzorom anđela. Vladajuća planeta Strelca je Jupiter, najveća planeta Zodijaka. Reč je o pokretaču sudbinske sreće, te nije čudno što je sreća Strelčevima uvek naklonjena.

Radoznao i energičan horoskopski znak, Strelac je najveći putnik među znakovima Zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života.

Pročitajte: Rad, rad i samo rad - Ovo su četiri najveća radoholičara Zodijaka

Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta, Strelac voli promene, u stvari promena je od suštinskog značaja da bi se osećao dobro.

Strelac je vatreni znak, koji svoje misli pretvara u konkretne akcije i u stanju je da „hoda bos po trnju“ da bi ih ostvario.

Photo by Boxed Water Is Better on Unsplash

 

Kao i ostali vatreni znaci, ima potrebu da je stalno u kontaktu sa svetom da bi iskusio što je više moguće. Nije mu u prirodi da sedi kod kuće i čeka da mu se nešto desi, već će se potruditi da cilj sprovede u delo.

Problem sa Srelčevima nastaje kada im ostavite potpuno odrešene ruke. Pod uticajem Jupitera njima sloboda predstavlja najveće blago, jer samo tako neometano mogu da putuju i istražuju različite kulture i filozofije. Zbog svoje iskrenosti su često nestrpljivi i netaktični kada treba nešto da kažu ili urade, pa je važno da nauče da se izraze tolerantno i na društveno prihvatljiv način.

Pročitajte: Jedan broj u godini rođenja određuje sudbinu: Da li vas čeka sreća ili patnja?

Ovaj horoskopski znak poseduje mlad duh, estetski je lepog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove, pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strelac je otmen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ide svojim putem.

Strelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da biste bili prvak u sportu ili pobednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Photo by Karsten Winegeart on Unsplash

 

 

Komentari (0)

Loading