Horoskop

Horoskop za 20. mart: Škorpije očekuje povratak stare ljubavi, Lavove trzavice na poslu

Horoskop za 20. mart 2024. godine

Horoskop za 20. mart: Škorpije očekuje povratak stare ljubavi, Lavove trzavice na poslu

Photo by Amanda Dalbjörn on Unsplash

Dnevni horoskop za 20. mart 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Ukoliko pokažete strpljenje i spremnost na kompromis, možete izbeći moguće nesporazume koji danas vrebaju u poslovnom okruženju.

Ljubav: Ako vam nešto može ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan razgovor pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Povišen nivo stresa i nervoze može uzrokovati manje zdravstvene probleme.

 

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Sasvim solidan dan da Bikovi uspešno, kvalitetno i na vreme završe svoj deo posla, a eventualno dodatno nametnute obaveze mogu produžiti radno vreme.

Ljubav: Očekuje vas  uobičajen, opušten dan u sferi ljubavi, bez nagoveštaja da bi neki neočekivani događaj u bitnoj meri to mogao da poremeti.

Zdravlje: Osetljivost gornjeg dela leđa, ramena.

Dnevni horoskop za 20. mart 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Veoma dobar i efikasan radni dan očekuje Blizance, pre svega ukoliko dobiju priliku da se istaknu na polju sklapanja novih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Potrudite se da održavate postojeće odnose, i da ne zaboravite neke sitnice važne dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

dnevni horoskop

Posao: Iskoristite sopstvenu inventivnost i nametnite se bez obzira na druge. Uspećete da izgurate sve kako treba.

Ljubav: Bitno je da znate šta hoćete, i uz jasan i korektan stav voljene osobe, ipak imate realne šanse da ublažite problematiku ljubomore.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Lav

dnevni horoskop

 

Posao: Dobar i visok nivo energije najavljuju uspešan radni dan, a određeni procenat osoba rođenih u znaku Lava može imati manje nesporazume sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Objektivno, ovo je dan u kome je realnije da više pažnje dobijete nego što posvećujete drugoj strani, ipak potrudite se da ne bude preveliki disbalans.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Dnevni horoskop za 20. mart 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Za sve profesionalne ciljeve koje ste danas postavili imate realne šanse da ih ostvarite, možda uz neku manju korekciju zbog uticaja sa pozicije autoriteta.

Ljubav: Bićete okrenuti prvenstveno sebi i svojim intimnim razmišljanjima, što i nije tako loše.

Zdravlje: Manje više dobra i stabilna zdravstvena slika.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Evo radnog dana u kome bi najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Vage mogli da dožive prijatno iznenađenje, zbog velikog profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Novo intrigantno poznanstvo moglo bi da vas totalno izbaci iz koloseka, u pozitivnom smislu naravno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 20. mart za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Vreme je vaš saveznik, vreme je za promene, sve ono što je vezano za inostranstvo može se aktivirati iznenada.

Ljubav: Osobe rođene u ovom znaku trebalo bi danas da imaju povoljniju klimu za produbljivanje starih, ali i za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Veliko angažovanje, još veći promet informacija i najava uspešnog radnog dana zza Strelčeve. Ipak nemojte sve sami, posebno ako ste započeli dve – tri paralelne profesionalne aktivnosti.

Ljubav: Danas verovatno nećete imati previše vremena za ljubavna dešavanja, uprkos tome za očekivati je bar jednu povoljnu situaciju za flert, koketiranje.

Zdravlje: Potrudite se da se više odmarate.

Dnevni horoskop za 20. mart za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Jarčeve očekuje radni dan prepun iskušenja, počev od preterivanja sa ličnim perfekcionizmom, do nekih naglih izmena u profesionalnom okruženju.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja, ovaj dan bi trebalo da bude u rangu prosečnih, mada nije nerealno očekivati da pojedini Jarčevi pokažu neuobičajenu konkretnu inicijativu.

Zdravlje: Pojačana nervoza, moguća glavobolja.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Početak radnog dana može biti malo zbrzan čak i za vaše standarde, ali kraj bi trebalo da donese lepe profesionalne satisfakcije, čak i preko najpozitivnijih ličnih očekivanja.

Ljubav: Ako je ikako moguće, inicijativu ili konkretne poteze valjalo bi da prepustite drugoj strani, tokom ovog dana Vodolije bi mogle da budu ishitrene i nesmotrene u sferi ljubavi.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Moguće je da dobijete ponudu da budete vođa nekog važnog projekta koji će vam biti dobra ulaznica za buduće poslovne poduhvate.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici Riba danas mogu očekivati povoljnu ljubavnu klimu, prvenstveno da provedu što kvalitetnije vreme sa dragom osobom.

Zdravlje: Boravite više u prirodi.

Dnevni horoskop za 19. mart preuzet je sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading