Horoskop

Horoskop za 28. mart: Blizanci pod pritiskom, Rakovi u monotonoj fazi, pripadnike OVOG znaka očekuje emotivni preokret

Horoskop za 28. mart 2024. godine

Horoskop za 28. mart: Blizanci pod pritiskom, Rakovi u monotonoj fazi, pripadnike OVOG znaka očekuje emotivni preokret

Photo by Luana Freitas from Pexels

Dnevni horoskop za 28. mart 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Nema prepreka na profesionalnom ovnovskom putu ovog četvrtka. Postoji mogućnost da naplatite neka zaostala dugovanja.

Ljubav: Visok nivo strasti i pozitivne energije pratiće danas one pripadnike koji su namerili neku konkretnu osvajačku akciju. Samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da privedu kraju jedan ciklus iz prethodnog perioda, i da zato pokupe zaslužene pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Potrebno je da i dragu osobu uključite u vaša društvena okupljanja i ulepšate jedno drugom vreme.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 28. mart 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Blizance i ovog četvrtka, a posebno opterećenje mogu vam predstavljati nezavršene obaveze iz prošlosti.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.

Zdravlje: Pad energije.

 

RAK

dnevni horoskop

Posao: Požuri polako, eto tako bi moglo sve da se odvija danas kod Rakova. Vi biste da nešto što pre odradite, ali će vas raznorazne sitnice usporavati. Bez brige, uspećete sve da završite kako treba.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, pokušajte da malo razbijete monotoniju, pokrenite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz dosta potrošene mentalne energije pre svega. Savet na polju ulaganja, možete napraviti grešku ili uložiti novac u neku pogrešnu investiciju, pa iz tog razloga ne srljajte bez potrebe, biće povoljnijih prilika.

Ljubav: Vrlo je verovatno da vas očekuje bar jedna fina prilika za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom ćaskanju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, ne preskačite obroke.

Dnevni horoskop za 28. mart 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Promenljive okolnosti u poslovnom okruženju, većini Devica doneće i povećan obim poslovnog angažovanja uz dosta nepotpunih informacija.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju. Moguć je i ulazak u vezu.

Zdravlje: Prijala bi vam psihofizička relaksacija.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Možete očekivati neke zaostale isplate, ali nemojte da taj novac potrošite na neke nepotrebne stvari.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi želja stare simpatije za obnavljanjem kontakta, pa eto prilike da se pozabavite tom tematikom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 28. mart za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Trebalo bi da imate malo više sluha za mišljenje drugih iako vam to nije baš jača strana. Pokušajte da bar strpljivo saslušate, možete imati više koristi nego što mislite.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neki trivijalni razlozi potpuno promene tok vaše veze. Važno je da na vreme reagujete i strpljivo razjasnite eventualne nesporazume.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Fokus neka vam bude na završavanju započetih obaveza, ali nije isključeno i da dođe do curenja nekih informacija, ne vašom krivicom.

Ljubav: Mogući su problemi sa partnerom vezani za prošlost, što će izazvati poremećaj u vašoj komunikaciji, srećom na kratko.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 28. mart za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Budite vredni, istrajni u svemu što radite, pa možete da očekujete i tamo gde se najmanje nadate da budete pozvani na razgovor. Budite u pripravnosti i ne propustite prilike koje će svakako biti dobre po vas.

Ljubav: Talas pozitivnih promena trebalo bi da je zahvatio vašu ljubavnu sferu, pa stoga nema razloga da se ne prepustite strastima i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Teško ćete moći da kontrolišete troškove, što može dovesti do toga da se u finansijskom segmentu osećate nesigurno. Povucite ručnu.

Ljubav: Strpljenje će vam biti potrebno i na polju ljubavi, a vi ga baš danas nećete imati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, meditirajte, šetajte.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Neke nove obaveze vam mogu biti nametnute, i nećete imati baš mnogo izbora, ali i to ćete uspešno obaviti.

Ljubav: Nije isključeno novo vrlo intrigantno poznanstvo. Dobro propratite sve detalje, možda od te priče i bude nešto lepo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 28. mart preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading